ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Zahrál jsme si s takovými borci jako Vašek Kadlec, Honza Morávek a Marek Štěch prozradil nám Tomáš Krejsa.

Temtokrát jsme podrobili naším otázkám Tomáše Krejsu z Hradce nad Moravicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den pane Krejsa. Gratuluji Vám k výhře v hlasování o hráče kola. Je vidět, že tato anketa je v Hradci velmi populární, protože jste už třetím hráčem za sebou, který v této anketě zvítězil.
Dobrý den. Děkuji moc. No evidentně je tady velmi populární :). Je to asi dáno poměrně velkou fanouškovskou základnou našeho týmu, ale myslím si, že zrovna ty poslední tři kola jsme si tyto oceněni zasloužili, neboť jsme podávali velmi dobré výkony.
Bude Vás to něco stát v kabině?
Bohužel mě to bude stát jako kapitána týmu dva morgany, jedna za hattrick a druhá za hráče kola :).
Věděl jste o své nominaci?
Ano věděl :)od trenéra, ale hlavně od mého spoluhráče Davida Škváry jsem to měl denně na talíři :).
Sledujete náš web fotbalunas.cz?
Ano sleduji a smekám před Vámi, jak parádně se o to staráte :).
Jak hodnotíte poslední zápas s Bělou? Z doslechu vím, že v prvním poločase měla Bělá několik šancí a mohla vést. Teprve až ve druhé půli jste dokázali zlomit její odpor
Zápas by se dal hodnotit na dvě části. První poločas byl z naší strany možná nejhorší za celý podzim, kdy soupeř mohl klidně vést 4:1. Nás ovšem podržel v poslední době fantastický gólman Mrázek. Do druhé půle ale nastoupilo úplně jiné mužstvo, které na hřišti dominovalo, a závěr zápasu už byl z naší strany exhibice :).
Jak Vy sám hodnotíte svůj výkon v tomto zápase?
Sám sebe nerad hodnotím, udělali to za mě fanoušci tím, že mě zvolili hráčem kola, takže to asi nebylo špatný :). Jsem rád, že mi to tam v poslední době docela padá a dostávám se tak pocty své přezdívce hradecký Lafata :).
Dal jste tři góly. Popište nám je pro naše čtenáře.
První gól byl po krásné přihrávce Rádi Holuši za obranu, kde se mi povedlo obejít hostujícího brankáře a dával jsem to do prázdné. Druhý a třetí gól jsem vstřelil u mě netradičně pravou nohou, takže to byly spíše šťastné góly :).
Kam sahají ambice Hradce nad Moravicí?
Ambice mužstva jsou rozhodně vyšší, než kde se teď nacházíme v tabulce. Máme na to hrát v popředí tabulky, bohužel by se nám musely vyhnout zranění. Poslední tři naše zápasy ukázaly, na co doopravdy máme. Pro nás je bohužel škoda, že už podzimní sezona skočila, ale máme se od čeho odrazit.
Jak hodnotíte podzimní sezónu?
Jak hodnotíte podzimní sezónu? Hodnotím pozitivně herní projev mužstva. Bohužel hodnocení bodových zisků je už trochu horší. Věřím však, že na jaře budeme stoupat tabulkou někam k pátému místu. To je dle mě meta, kterou jsme schopni uhrát.
Jaká bude Vaše zimní příprava?
To se spíš zeptejte našeho ,,klidného“ trenéra Čendy :) .Máme v plánu tréninky v hale plus výběhy. Takže nic moc ale je to třeba :)
Jaký nejkurijóznější gól jste za svou kariéru dal?
Nejkurijóznější si teď nevzpomenu. Ale vzpomenu si na jeden z nejhezčích. To bylo předminulou sezónu ve Služovicích, kde jsme vyhráli 1:0 a mně se povedl, gól nůžkami.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Od 5 let.
A proč jste si vybral právě fotbal?
Táta mně k němu přivedl. Už od batolete jsem prý rád kopal do balónu. A táta měl a vlastně pořád má fotbal nejraději (v 51 letech stále hraje ve 3. třídě). Tak byla jasná volba, že se dám na fotbal :).
Na jakém postu se Vám nejlépe hraje?
Nejlépe by se mi hrálo v útoku (nemusí se tam tolik běhat :) ), ale tam mě trenér nedá :) . Nee vyhovuje mi střed zálohy, protože tam mám daleko větší prostor pro zakončení :).
Popište nám Vaši fotbalovou kariéru.
Od 5 let do 16 jsem hrál za tým Bohemians 1905, kde jsem si zahrál s takovými borci jako je Vašek Kadlec, Honza Morávek, Marek Štěch. Celkem se mi tam i dařilo. Byla tam super parta dlouho pohromadě. Pak bohužel přišel nový trenér, nový hráči a všechno se rychle sesypalo. Pak jsem strávil dva roky ve Viktorce Žižkov. Po krátké pauze jsem se dostal přes práci, až sem na Hradec, kde jsem teď velmi spokojený, neboť takovou partu jaká se tu sešla, jsem nikde jinde nezažil.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Největší fotbalový zážitek byla asi moje návštěva zápasu Chelsea-Porto ve čtvrtfinále LM. Ta atmosféra byla naprosto úchvatná.
Jaký je Váš oblíbený fotbalový tým?
Jednoznačně Sparta Praha a z ciziny Liverpool :).
Se kterým fotbalistou si chcete zahrát v jednom týmu?
Určitě s Lafym (David Lafata) :), který je můj nejoblíbenější hráč, proto mi taky vznikla moje přezdívka tu na Hradci a pak s Tomášem Rosickým, což byl můj idol už odmala :).
Který sport Vás baví kromě fotbalu?
Rád hraji tenis a docela rád si chodím zahrát nohejbal, i když v poslední době na to není moc času.
Jak trávíte svůj volný čas?
Nejraději ho trávím na rybách :) . Tam člověk přijde vždycky na úplně jiné myšlenky, a na všechno co ho trápí, tam zapomene :).
Díky za rozhovor. Přeji Vám mnoho štěstí jak v osobním, tak ve fotbalovém životě.
Já děkuji Vám a ještě jednou vás chválím za to, jak se o Vaše stránky staráte :). Mějte se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.