Hráč 10. kola - Tomáš Dvořáček (Sokol Křinice) - "Stulpny alá Arda Turan"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi hráčem 10. kola. Dokonal jsi tak hattrick v počtu vítězství v této soutěži. Co na to říkáš, přeci jen být 3x zvolený už něco znamená.
Fanouškovská základna je tedy asi velká, s koncem kariéry bych si to asi měl trošku rozmyslet. Samozřejmě mě to velice těší a vážím si toho, 3x vyhrát beru jako úspěch, více mě možná těší samotné nominace než vítězství v anketě.
V zápase s Stárkovem jsi pomohl k výhře svými dvěma góly, poté jsi byl sice vyloučen, ale přesto jsi patřil k hlavním aktérům zápasu. Jak bys mi popsal svůj a týmový výkon?
Jednoznačně můj nejlepší výkon v dresu Křinic můj a celého týmu na podzim. Konečně jsem si připadal že týmu dávám přidanou hodnotu v podobě jak dvou asistencí tak hlavně dvou branek. K tomu vyloučení, ještě jednou se zde klukům omlouvám a chtěl bych je pochválit jak to zmákli i v deseti!
Sezónu jste zakončili sice výhrou, ale také na poslední pozici v tabulce. Jaký bude váš cíl v jarní části, kde máte na vylepšení své pozice jen 4 zápasy.
Řekl bych to jinak, výhrou jsme začali novou éru kterou by jsme zde chtěli nastartovat a která přichází s novým trenérem a cílem pro jaro je uhrát 10 bodů, což maximálně věřím že tým dokáže i beze mě.
Jak bys zhodnotil tvé výkony v podzimní části soutěže? Dal sis v létě nějaký cíl, který jsi chtěl v podzimní části splnit?
Osobní cíl jsem si nedával, chtěl jsem abychom hráli dobrý fotbal a po pravdě jsem věřil i ve více bodů, ale v celku jsem spokojen, co se týmu týče, osobně bych měl v této soutěži dát aspoň 8 branek z půl sezóny, což se mi nepovedlo tudíž jsem zklamal.
Teď tě čeká zasloužené volno, které bude velmi dlouhé. Vím, že přes zimu hráváš halové turnaje. Máš už nějaké v plánu?
Myslím, že letos turnaje vynechám, už jsem na to asi starý, nebo si to spíš namlouvám, do branky mě nepustí dlouhodobě zranění ramene a do pole mě nikdo nechce, kdo by taky chtěl fotbalistu z okresní soutěže že? :)
Sezónu už necháme sezónou, teď se tě zeptám na to, co říkáš na situaci Baníku Ostrava v Synot lize, kterému fandíš?
I tohle o mě víš? :) Baník bych přirovnal ke Křinicím s tím, že v současné době pro Křinice pracují inteligentnější lidé než v Baníku, víc k tomu nemám, samozřejmě jsem zklamaný z toho, co tam pan Šafarčík vyvádí.
Otázka z jiného soudku. Když jsi byl malý, jaký byl tvůj vysněný tým, za který jsi chtěl hrát?
Jako kluk jsem si vždy přál zahrát aspoň jednou za Broumovské áčko což se mi splnilo, tudíž jsem spokojen a v klidu jsem se mohl uklidit na vesnici :)
Jaké nosíš kopačky? Máš svoji oblíbenou značku?
Koupil jsem si kožené Adidasky, s těmi jsem byl spokojen, ale líbila se mi limitovaná edice kopaček PUMA které jsem si za dost šílené peníze koupil, výsledek? Jeden trénink a od té doby jsou v obyváku na poličce a hraji zpět v těch Adidasech :)
Co posloucháš za hudbu? Máš nějakého oblíbeného interpreta?
Mám rád jakoukoliv českou hudbu, kdybych měl vypíchnout jednoho interpreta tak by to byla Gaia Mesiah
Teď něco jiného. Zkus se krátce představit, napsat o sobě pár slov, něco zajímavého nebo něco co tě třeba vystihuje. Cokoliv, co by mohlo čtenáře webu zaujmout.
Co mě vystihuje? Tak když to vezmu z fotbalu tak je to jednoduché, krátké štulpny alá ARDA TURAN, delší vousy a hlavně neustálá nespokojenost s rozhodčím a neustálé řeči ke všemu co se na hřišti stane =) Už jiný nebudu. Též jdu poznat podle toho, že mám stejně levé obě nohy =)
Děkuji za rozhovor, gratuluji k hattricku. Jestli bys chtěl ještě něco vzkázat fanouškům, tady máš prostor.
Fanouškům Křinic bych chtěl poděkovat za jejich podporu, naši fanoušci by mohli být vzorem třeba těm broumovským, neházím všechny do jednoho pytle ale asi víme o koho jde. Broumovským fanouškům bych chtěl vzkázat, aby trošku více věřili práci trenéra, méně už tomu co se děje v zákulisí, ne vždy za vzniklou situaci může trenér, viz pan Harasevič, vzal to na sebe, mohlo to dopadnout ostudně ale ukázal jedno, když si trenér bude dělat svou práci podle sebe a nedá na ty rádoby chytráky okolo sebe jde to! Klukům v Broumově přeji záchranu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.