ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Stanislav Pacholík "Na základ nemám fyzičku, ale druhou půlku se Zdeňkem Didkem oživíme."

Stanislav Pacholík - střelec hattricku Nové Včelnice se stal zaslouženě Hráčem kola a je tu tak samozřejmě tradiční rozhovor...
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Co to pro vás znamená?
Nečekal jsem , že bych se takhle prosadil a dal tři góly . Je to pro mě zkušenost do dalšího zápasu. Není to zásluha jen mě, ale i ostatních spoluhráčů, co mi na některé góly přihrávali.
Nasázel jste hattrick. Kdy se vám to naposledy povedlo?
Tak naposledy se mi podařil dát hattrick při mém prvním turnaji za áčko. Bylo to v Číměři, kde jsem vyhrál i nejlepšího střelce turnaje.
Většinou začínáte zápas na lavičce. Jak je ve Včelnici těžké dostat se do základu?
Jsem ještě mladej kluk, kterej hraje za dorost (smích). Několikrát jsme to zkusili, postavit mě do základu, ale zjistili jsme, že v základu hrát nemohu, protože na to nemám už síly od začátku. Proto mě staví na druhou půlku zápasu, kde to ze Zdeňkem Didkem oživíme (smích) .
Jaký byl zápas s Velenicemi vašima očima?
První půlku hrály oba týmy tragicky. Bylo to takové vyrovnané, ale potřebovali jsme se do toho dostat a začít běhat a trochu i spolupracovat s týmem. Začala druhá půlka zápasu a udělali jsme tam chybu hned ze začátku a dostali prvního gól. Museli jsme se vzpamatovat a začít hrát. Ten gól od Velenic nás nakopl, abychom začali hrát a bylo to více rozehrané po tom gólu. Začali jsme jim tam solit gól za gólem (smích).
Zaznamenal jste po vašem gólovém představení větší zájem fanynek o vaší osobu?
Tak jako každý domácí zápas přišly moje kamarádky kouknout se na mě, jak mi to jde. A to mě vždy nabudí dát nějaký ty góly (smích). A jinak prostě žádný zájem o mě nemají, protože tam moc fanynek nebývá (smích).
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Real Madrid a mým vzorem je můj trenér Radek Vajda (smích).
Jaká je vaše fotbalová kariéra a v kolika letech jste s fotbalem začínal?
No začínal jsem ve 4 letech hrát v Popelíně. Po 9 letech jsem se přestěhoval jinam a hrával jsem v Kunžaku. Asi 2 roky a potom jsme se zase přestěhovali do Nové Včelnice a já začal hrát za ní. A hraju tady dodnes.
Jaké jsou vaše fotbalové ambice?
Dobrý chci být určitě a chci se postupem času prosazovat dále . Asi každý by chtěl něčeho dosáhnout, ale není to jenom o tom, jestli nastřílí nějaké ty góly. Také je třeba pečlivě trénovat a mít zájem o to čeho chcete dosáhnout. Potřebujeme k tomu i podporu rodiny a kamarádů.
Jaký je váš oblíbený post?
Třináct let hraju útočníka a nepřemýšlím o tom, abych hrál na jiném místě, než je útok .
Chtěl byste něco vzkázat prostřednictvím fotbalunas fanouškům, klubu, přátelům...?
Určitě bych chtěl vzkázat, že je to hezké, jak začalo chodit více lidí na zápasy našeho klubu. Je skvělé hrát s takovými kluky(chlapy). Děkuju všem za podporu!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.