Rozhovor s hráčem 12.kola krajského přeboru Petrem Bešíkem z FK Slavoj Žatec

Za uplynulé kolo získal největší počet hlasů hráč FK Slavoj Žatec Petr Bešík, který nám při té příležitosti poskytl rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráč kola a rovnou se vás zeptám, o kolik vás zkasíruje pokladník za nominaci, případně rozhovor? :)
Děkuji, náš pokladník je velice přísný a zodpovědný, takže si myslím, že se bude jednat o částku v řádech stovek, do tisíců snad nepůjde :)
Žatci se v posledních kolech daří, takže v kabině vládne spokojenost s průběhem podzimu?
Začátek podzimu nám nevyšel podle našich představ, máme velmi mladé muštvo, které si muselo nejdřív sednout, což se po pár kolech nakonec povedlo. Myslím, že zatím může panovat spokojenost.
Co říkáte na to, že vaší výhrou nad Blšany jste, dá se říct, nastartovali herní krizi Chmelařů. V posledních třech kolech vyšly vždy bodově naprázdno.
Tuto výhru nečekal asi nikdo, ale my jsme dokázali, že v krajském přeboru můžete vyhrát i prohrát opravdu s kýmkoliv. Doufám, že jsme jim nezpůsobili nějaké trvalé následky, protože teď se jim opravdu nedaří :)
Jaké to bylo utkání proti tak silnému mužstvu? Oni se netají ambicemi na postup a vy jste jim to takto znepříjemnili.
Před zápasem jsme si řekli, co proti Blšanům musíme hrát a to jsme celý zápas plnili. Prý to nebyl žádný pohledný fotbal, ale já si myslím, že to byl náš nejlepší výkon v krajském přeboru, který jsme po zásluze oslavili v klubové restauraci.
Na jakém místě v tabulce byste rád po podzimu viděl Žatec?
Chceme hrát klidný střed tabulky, takže bych rád viděl Žatec po podzimu na osmém místě.
Koho tipujete na postupující po jarní části? Docela se to teď na předních příčkách zamotává.
Pro mě je to Štětí, které hraje velice efektivní fotbal. O další pozice si to rozdají Blšany a Modlany.
Kdo bude adeptem na sestup? Dokážete z některých vzájemných zápasů odvodit, že předvedená hra daného celku je na krajský přebor málo a pokud nepřijde zlepšení, bude o sestupujícím jasno?
Výkon Duchcova ze vzájemného zápasu ukázal, že takhle se o udržení nehraje. Další adept na sestup je podle mě Střekov.
Nemůžu pominout i otázku na vaší osobu, konkrétně kdo vás k fotbalu přivedl a jakými celky jste doposud prošel?
K fotbalu mě v 5 letech přivedli rodiče a prarodiče, kterým děkuji za to, že mě celou dobu podporovali. Prošel jsem jen dvěma kluby a to Blšany, kde jsem hrál 11 let a poté jsem přešel do Žatce, kde hraji dodnes.
Je něco, co jste si ještě ve fotbale nesplnil?
Beru to spíš tak, že díky fotbalu se mi toho dost splnilo. Samozřejmě bych si chtěl zkusit zahrát i vyšší soutěže než je Divize a krajský přebor, ale to je pouze sen.
Kdybyste se mohl jako fotbalista charakterizovat, čím vynikáte? Jaké jsou vaše dovednosti?
Charakterizoval bych se jako hráč, který čte dobře hru, je dobrý v hlavičkových soubojích a hraje hlavně pro dobro týmu.
Sledujete náš portál fotbalunas.cz? Co říkáte na myšlenku webu, který mapuje i amatérské soutěže?
Ano, portál sleduji pravidelně. Musím uznat, že takový web, který sleduje i nižší soutěže, tu opravdu chyběl. Tato myšlenka je skvělá a doufám, že bude i pokračovat nadále.
Díky za rozhovor
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.