ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Jakubem Truhlářem - 12.kolo Pardubický | 1.A třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vám k vítězství v naší anketě. Na úvod bych se vás rád zeptal, jak jste se dozvěděl o nominaci a jak si ocenění považuje.
Kluci v kabině mi to hned hlásili. Anketu jsem sledoval pravidelně. Ocenění si velmi vážím. Je to určitě platné ocenění.
Sledujete tedy naše stránky?
Ano, celkem pravidelně.
Teď ještě k zápasu, za který jste byl oceněn. V něm jste paradoxně dostal tři branky. Mohl by jste nám zápas s vašeho pohledu přiblížit.
Byl to pro nás těžký zápas vzhledem k tomu, že byl souběh zápasů áčka s béčkem. Utkání se hrály ve stejný den a čas. Bylo nás málo a tak jsme museli dobrat z dorostu a staré gardy. Šli jsme do zápasu s úmyslem ukopat remízu. Výhra domácích byla zasloužená a náš výkon vzhledem k okolnostem to nebyl z naší strany špatný výkon.
Můžu se zeptat na tu starou gardu.
Jsou to chlapi co ještě před rokem hráli III. třídu, kteří už teď nehrají a chodí jen na tréninky.
Co čekáte od posledního zápasu podzimu?
Vzhledem k tomu, že jsem ve Starém Hradišti s fotbalem začínal. Tak je to pro mě speciální motivace. Věřím ve tři body a upevnění místa ve špičce tabulku.
To mi nahrává na další otázku, jak hodnotíte podzimní polovinu soutěže?
Jako nováček to hodnotím skvěle. Jsme zatím druzí, to jsme vůbec nečekali. Šli jsme do sezóny s tím, že budeme bojovat o střed tabulky.
A Vaše vyhlídky na jaro?
No chceme se udržet na nejvyšších příčkách. A věřím, že se tam udržíme.
Na závěr bych se vás zeptal jestli máte nějaký brankářský vzor.
Gianluigi Buffon (Italský brankář chytající za Juventus Turín)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.