Hráč 9.kola Tomáš Dvořáček (Sokol Křinice) - "Byl jsem v tureckém kotli!"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Už podruhé jsi hráčem kola, co na to říkáš?
-No něco obhájit je vždy těžší než něco vyhrát pouze jednou. Tentokrát má velkou zásluhu na mém vítězství babička s dědou, kteří hlasovali tzv. ,,jako o život’’! Vítězství mě těší a děkuji všem, kteří mi poslali hlas, myslím, že svou zásluhu na tom má i kamarád Kamil Belák =)
Do sestavy kola jsi tentokráte nebyl „nasazen“ svým týmem, ale týmem Heřmánkovic. Je skvělé slyšet chválu i od soupeře, který je v soutěži zatím suverénní?
Toto slyším až od tebe, každopádně četl jsem komentář Honzi Pražáka, kde mě pochválil, v zápase jsem asi úplně nezářil, ale můžu svědomitě říci, že jsem na hřišti nechal úplně vše a nebudu se tajit tím, že jsem se snažil vytáhnout proti prvnímu a suverénnímu týmu tabulky, kterým Heřmany jsou.
Musím narazit na fakt, že Křinice od prvního zápasu, ve kterém remizovali s Božanovem, nezískali další bod, přitom jste ve většině zápasech více než důstojným soupeřem. Čím to může být?
Tak kdybych to věděl, už bych to změnil, protože mě to opravdu upřímně trápí, každopádně musíme zápas od zápasu věřit, že se to zlepší, tudíž věřím, že již teď v sobotu vyhrajeme a konečně získáme 3 body. Líbí se mi ovšem parta, která zde je a že každý chce změnit tuto nelichotivou situaci, která nastala.
Proti Heřmánkovicicím jsi nastoupil netradičně ve středu zálohy. Baví tě dělat špílmachra týmu nebo se cítíš lépe v útoku?
Zajímavá otázka, záloha je fajn, ale spíš jsem zde hrál hlavně z důvodu nedostatku lidí, u nás v záloze hraje Tomáš Plný a Jamilem a ti to hrají skvěle a není zde důvod cokoliv měnit. Tudíž další zápas asi opět na hrot =) Ovšem z pozice záložníka mít na kontě dva góly není špatné, z pohledu útočníka dost trapné =)
V minulém rozhovoru jsi psal, že obdivuješ Ardu Turana. Co jsi říkal na jeho výkon v zápase proti naší repre?
Na tom zápase jsem byl přímo v tureckém kotli a chystám se na EURO. Jsem hrozně šťastný, že se podařilo Turkům postoupit na EURO přímo, jeho výkon byl TOP! Už se těším až bude moci hrát i soutěžní zápasy za Barcu.
S mladším bráchou Matyášem už pravidelně nastupujete spolu v základní jedenáctce. Rozumíte si na hřišti?
Brácha je na tuto soutěž nadstandartní hráč, ale musí své výkony ustálit, je to nahoru dolů jako u většíny mladých kluků, spolupráce ale funguje dobře, přeci jen ta krev nám v těle koluje stejná =)
V posledním zápase podzimní části hrajete doma se Stárkovem. Předpokládám, že se o body maximálně porvete. Co očekáváš od tohoto zápasu?
Tento zápas je pro nás opravdu velice důležitý, nechci být podepsaný pod tím že zakončíme soutěž bez jediné výhry, vzhledem k tomu že nevím zda ještě ve fotbale budu pokračovat tak bych rád vyhrál i z tohoto důvodu.
Děkuji za rozhovor. Je ještě něco co by jsi chtěl přes web fotbalunas.cz vzkázat?
Chtěl bych popřát všem, aby ve zdraví přežili zimní přípravu, která všechny fotbalisty čeká a do našeho týmu, aby se dařilo našemu novému trenérovi Joskovi Fajstlovi v nové funkci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.