Hráčem kola se stal devatenáctiletý Patrik Junek!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Patrik Junek, který vyhrál suveréně se ziskem 68% hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, v první řadě ti gratuluji. Kdo tě vůbec přivedl k fotbalu a v kolika letech jsi začal?
Ahoj a děkuji. K fotbalu mě přivedl můj taťka a rodina, jelikož hrál fotbal i brácha, tak jsem to chtěl také zkusit a začalo mě to bavit, tak jsem u toho zůstal. Jinak hraji fotbal od pěti let a snažím se stále zlepšovat.
Vždy jsi hrál za Hřiměždice nebo jsi působil i jinde?
Začal jsem v Hřiměždicích v žákovské soutěži, ale jelikož jsem na to byl moc malý, tak jsem šel hrát do Dalekých Dušník do přípravky, kde mě trénoval Pepík Hájek. Do dnes na to vzpomínám. Byli to mé začátky a troufnu si říct, že tam jsem se naučil ty základy fotbalu, ze kterých dnes těžím. Poté jsem se vrátil zpět do Hřiměždic, kde jsem dohrál svůj žákovský věk a poté šel do klubu 1.FK Příbram, kde jsem své fotbalové dovednosti pokoušel dovést k dokonalosti, ale tam bylo hrozně moc talentovaných hráčů a bohužel jsem musel odejít, ale teď jsem za to rád hraju fotbal tam, kde jsem s ním začal a hraji to srdíčkem pro lidi, kteří nás chodí podpořit na každý domácí zápas.
Chtěl bys hrát i v jiném klubu nebo jsi oddaný Hřiměždicími?
Tak jako Ronaldo nebo další top hráči chtějí hrát co nejlepší fotbal v co nejlepším klubu, také já bych chtěl odejít a zkusit štěstí a hrát vyšší soutěž, ale to záleží jen na mě a na klubech jestli o mě budou mít zájem. Je to jen na mě a já udělám vše pro to, aby ze mě byl co nejlepší fotbalista a věřím, že se mi to snad jednou splní
Kdo je tvůj fotbalový vzor?
Mým fotbalovým vzorem je David Lafata, protože jak ten člověk dokáže naložit s každou šancí je úžasné i výběr místa ve vápně, prostě dokonalost sama a hlavně jo to srdcař. Jako já vždy se snaží udělat pro svůj tým maximum.
Prozraď něco o vaší kabině. Kdo je největší bavič, srdcař a hračička s míčem?
Tak největší bavič je určitě trenér Aleš Greguš, i když vedeme vysokým rozdílem, tak i přesto přijde do kabiny a nic se mu nelíbí a chce nás i nějakými vtípky nakopnout k ještě lepším výkonům. Těžko u nás v týmu určit srdcaře. Všichni kluci, co tam hrají to hrají srdcem pro náš klub a hlavně pro diváky co se na nás chodí dívat, a že jich občas není málo, tímto bych jim chtěl i poděkovat. Tak hračiček s balónem tu máme hodně, ale taky záleží na stavu zápasu, když vedeme dokáže si tu parádičku udělat skoro každý, ale jinak si dovolím říci tak jsem tu buď já, Milan Matějka, Jirka Januška nebo můj parťák z útoku Erik Šlechta.
Jaký je tvůj oblíbený klub v Česku i v zahraničí?
Oblíbený klub je v Česku určitě Sparta Praha a v zahraničí teď hodně fandím Arsenalu. Hlavně kvůli Petrovi Čechovi a Tomáši Rosickému.
Jak trávíš svůj volný čas?
Tak jelikož studuji, tak svůj čas věnuji škole nebo sledování fotbalu, určitě občas zajdu do místní hospody s klukama a jako asi každý mladý kluk také věnuji kousek času holkám a nějaké zábavě.
Co říkáš na podzimní část sezóny?
Tak podzimní část se nám ze začátku moc nevyvedla, ale teď se začínáme sehrávat a i se nám daří, ale jdeme zápas od zápasu. V každém zápase chceme odevzdat maximum a bojovat o co nejvyšší výchozí pozici na jaro a určitě se pokusíme hrát o postup.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.