Pavel Mareček - Určitě bych se nebál pískat mistrák

Pavel Mareček z Převýšova se stal hráčem 12.kola. Pavel se v druhém poločase přesunul z pozice stopera do útoku a hned to bylo znát. Vstřelil gól, zařídil penaltu a vytvořil si docela dost šancí k zakončení. Pavla jsme pro Vás vyzpovídali a zde si můžete přečíst jeho odpovědi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál si hráče kola za zápas v Kobylicích. Jaký byl ten zápas z tvého pohledu?
Tak jak už jsem říkal! První poločas jsme nastoupili ostražití a měli jsme v plánu bránit a neobdržet tolik branek jako doma. Jenže po chvilce jsme zjistili, že Kobylice měly špatný den a byli jsme lepším týmem na hřišti. Jenže jsme nedokázali proměňovat šance. V druhém poločase se hra vyrovnala, byly šance na obou stranách, ale Kobylice měly lepší koncovku. Do stavu 3:1 jsme věřili, že to ještě dokážeme nějak aspoň srovnat, ale gól na 4:1 už nás položil a zápas se dohrál v tomhle skóre.
V Kobylicích tvrdily, že měli celý zápas pod kontrolou. Já mám jiné informace. Jak to tedy bylo?
Je jasné, že na webu Kobylic bude, že byli lepší, proto to zaslouženě vyhráli, ale v hloubi duše všichni ti co tam byli, vědí, že jejich tým nepodal výborný výkon.
Dal jsi gól. Jak padnul?
Byl po výborné souhře dvou záložníku, kdy se prokombinovali ke kraji vápna a centrem přehodili všechny obránce. Já si jen balón zpracoval a poslal k tyči. Takže zase děkuji týmu za usnadnění situace :-)
Měl jsi i další šance a byla na tebe penalta. Nezkusíš trenéra ukecat, ať tě nechá v útoku?
Trenér sám dobře ví, že by mě v útoku nejraději nechal. Jenže nemáme nikoho, nebo nikoho!! Máme dost hráčů, ale prý nikoho kdo by prý dobíhal situace, kde jsou prý rychlí útočníci. Takže musím na stopera. :-D
Nepatří Převýšov v tabulce výš?
Jestli patříme výš tak bychom tam byli. Za to kde jsme, si můžeme samozřejmě sami. A podle mě osobně výš patřit máme, ale asi mi přijde, že nechceme výš. :-(
Dokážeš přijmout kritiku trenéra?
Samozřejmě!! Dokážu přijmout kohokoliv kritiku! Já jsem po pravdě dost tvrdohlavý a rád cokoli argumentuji, ale samozřejmě i přijímám ostatní názory.
V minulém rozhovoru jsi říkal, že bys klidně dělal i rozhodčího. Nebál by ses pískat mistrák?
Určitě bych se nebál pískat mistrák. Už pátým rokem pískám na různých turnajích. Samozřejmě nejen fotbal ale o něco více sportů, takže pískání se nebojím :-)
Jestli chceš, můžu ti zařídit zkoušky na rozhodčího. :-D
Jo to by bylo fajn… :D ale asi až po Maturitě. Teď bych asi neměl tolik času.
Takže po maturitě se ozvi :-)
:-) smích
Vyhrál jsi hráče kola už podruhé v této sezoně. Poprvé to bylo v kole devátém. Co myslíš, čím to bude?
Asi, nebo spíše určitě, že jsem nejlepší!!! :-D To je vtip. Všichni si zaslouží vyhrát hráče kola. Každý pro tým určitě dělá vše, co může a pokud ne, možná by se měl zamyslet a zkusit to :-) Je to tím, že mám dost kamarádů. :-)
Už jste hráli se všemi mužstvy. Zaujal tě některý z týmů svou hrou? S tím, že ten by patřil do vyšší soutěže?
Tak určitě každý tým má svou originalitu a každý tým něčím zaujme. Ale koho bych chtěl vyzvednout výš, tak to jsou dva týmy. A to Lužec a Klamoš. To jsou týmy, které nemají možnost posílit z A mužstva, a přesto dokážou bojovat i s týmem, který hraje převážně jen s hráči s Áčka. Takže tyhle dva si zaslouží uznání za svoji bojovnost.
Otázka z jiného soudku. Sleduješ mistrovství světa v Rugby? A jestli jo, tak jak dopadne zápas Nový Zéland – Austrálie? :-)
Jelikož nemám televizi, tak takhle nesleduji nic, ale to neznamená, že nesleduji výsledky jiných sportů! :-D A v tomhle si tipuji, že mají větší šanci na výhru Novozélanďani asi. :-D
Zbývají do konce dvě kola. A soupeři Červeněves a Lužec. Prozraď nám recept na šest bodů.
Recept na šest bodů? Asi dvě výhry!! Ale jestli existuje složitější rovnice, tak se ji rád dozvím… :-D
Teď hrajete poslední podzimní zápas doma. Bude rozlučka?
Rozlučka je v plánu…
Chtěl bys něco vzkázat fanouškům a prostě všem co ti poslali hlasy?
Samozřejmě poděkovat, bo jsem slušný chalan. :-D Ale jinak to, aby se nebáli chodit nadále na zápasy a podporovat svůj tým. Přeci jenom jak se říká, fanoušek je dvanáctý hráč týmu. Takže přijďte a nebojte se si zařvat!!! :-D
Odkaz na první rozhovor z devátého kola
http://www.fotbalunas.cz/rozhovor/1163/pavel-marecek-moc-rad-vzpominam-na-trenera-pavla-jicinskeho-z-bukovky/

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.