Hráč 8.kola - Petr Šprinc (Meziměstí "B") - "Na zápas proti Křinicím nikdy nezapomenu"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jsi se už podruhé hráčem kola! V 8. kole jsi získal historicky nejvyšší počet hlasů za kolo, takže je tvé vítězství zcela zasloužené. Jaké to je znova být vítězem a ještě k tomu s takovým přehledem?
Jsem rád, že jsem se stal už po druhé hráčem kola a ještě s největším počtem hlasů.Chtěl bych poděkovat moji přítelkyni Denisce, která pro mě hlasy sehnala.
Za minulé dva zápasy, které jsi odehrál za „béčko“, jsi vstřelil dohromady 6 gólů. Prozraď mi tvůj recept na střílení gólů
Žádný recept na střílení gólů nemám, jen se mi po dlouhé době zadařilo a nastřílel jsem nějaké ty branky. Jsem za ně strašně rád, už taky bylo na čase.
V zápase proti Heřmánkovicím jsi dal gól z penalty a z trestného kopu. Máš své stálé místo, kam kopeš penalty?
Já, když si postavím balon na penaltu, mám hnedka jasno, kam ji kopnu, pokaždé ji kopu k levé tyči dolů, akorát teď proti Heřmánkovicím jsem ji musel kopnout do jiného místa, protože jsem včas zastihl pohyb brankáře a na poslední chvíli jsem ji napálil doprostřed branky.
Musím se vrátit k minulému zápasu, kdy jsi byl hrdinou zápasu proti Křinicím. Svému týmu jsi zařídil vítězství 5:3 čtyřmi góly. Jak bys ohodnotil svůj výkon v tomto zápase?
Tak tento zápas mi sedl asi ze všech nejlépe a nikdy na něj nezapomenu. Poprvé v kariéře jsem dal soupeři 4 branky, hlavně jsem rád, že jsem pomohl týmu ke 3 bodům, i když jsme ve 30 minutě prohrávali 0:3.
Hraješ střídavě za „A“ i za „B“ Lokomotivy. Jaký a v čem spočívá rozdíl mezi okresním přeborem a soutěží?
Rozdíl je neskutečně znát. Když nastoupím za "A" tým , tak někdy o poločase jsem zralý vystřídat, naopak v "B" týmu bych klidně mohl odehrát ještě další utkání.
Jelikož tě znám osobně, vím, že mezi tvé sporty nepatří jen fotbal, ale i florbal. V čem je podle tebe rozdíl mezi těmito sporty? Dáváš góly i ve florbale?
Florbal si chodím zahrát jen občas s klukama z Broumova, a to amatérskou ligu. Byl jsem na pár zápasech a nějaké ty góly jsem už taky vstřelil. Podle mě rozdíl je v tom, že florbal se hraje ve větším tempu než fotbal,výhoda je ale taková, že se může častěji střídat.
V dalším kole čeká na „B“ tým Stárkov. V této sezóně jste je doma porazili. Co očekáváš od tohoto zápasu? Pojedeš vůbec do Stárkova?
Očekávám těžký zápas, doma jsme je přeci jen porazili, ale u nich to bude úplně jiný zápas, ale já doufám, že tam uhrajeme nějaký ten bod, nejlépe všechny tři. Když budu mít čas, určitě pojedu pomoct.
Děkuji. Ještě klasická otázka na konec. Chtěl bys ještě něco vzkázat pro fanoušky?
Děkuji. Chtěl bych poděkovat všem, co mi poslali hlasy a doufám, že se alespoň ještě jednou stanu vítězem.(smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.