ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se po výborném utkání ve Zhoři stal čtyřgólový Jan Kotrba ze Studánky B. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na vítězství v anketě o hráče kola?
Velice mne to potěšilo. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mě podpořili v hlasování a také hráčům, který mě v zápase „trefovali" a já tyto střely občas proměnil v góly. :-)
Jak jste se o nominaci dozvěděl?
Pravidelně sleduji sport a Vaše stránka je hezky přehledná okolo dění na Plzeňsku, a proto jsem si sám přečetl článek a o nominaci se dozvěděl.
Poslední zápas jste vyhráli 13:0 nad Zhoří, čím to bylo, že jste ve Zhoři předvedli takovou kanonádu?
Sešli jsme se v dobré sestavě a zápas se většině hráčům povedl. Mohlo to skončit i lépe, kdyby se mi některé přihrávky lépe povedlo proměnit v góly. Myslím, že jich mohlo být tak deset. Gólman domácích předvedl velmi dobrý výkon a dost střel chytil.
Následující zápas hrajete na hřišti letos příliš nevýrazného Chodského Újezdu jak myslíte, že utkání skončí?
Na tomto zápasu se sejde většina hráčů čtvrté třídy. Věřím, že máme velkou šanci na výhru.
Vzpomenete na svoji první branku?
Fotbal hraji od svých šesti let, a proto si myslím, že první moje branka byla v žáčcích pod vynikajícím trenérem Pavlem Kocandou.
Koho letos favorizujete na vítězství?
Myslím si, že velkou šanci má tým Čechie Halže, ale samozřejmě věřím, že tým Dynamo Studánka udělá vše pro to, aby byla výhra našeho týmu.
Sledujete náš portál?
Ano, jak jsem již zmínil. Pravidelně čtu Vaše stránky, jelikož jsou přehledné okolo dění na Plzeňsku.
Jaký je váš nejoblíbenější fotbalový klub?
Můj nejoblíbenější fotbalový klub je Viktorie Plzeň. Když je čas a nálada, tak se rád proměním ve fanouška a na jejich zápas vyrazím. Nejdál jsem byl fandit klubu s partou kamarádů v Barceloně.
Chtěl by jste závěrem někoho pozdravit?
Ano, samozřejmě bych chtěl pozdravit svou rodinu a těhotnou přítelkyni, která mě v tomto koníčku podporuje. Dále pak celý tým Studánky, protihráče a všechny příznivce fotbalu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.