ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se druhý týden po sobě stal hráč Halže B, tentokrát útočník Lukáš Zajíc. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na vítězství v anketě o hráče kola?
Byl jsem velmi překvapený,že jsem zrovna já vyhrál,ale jsem za to velmi rád a chtěl bych poděkovat všem co pro mě hlasovali.
Jak jste se o nominaci dozvěděl?
O nominaci jsem se dozvěděl tady na stránce,kterou pravidelně sleduji.
Poslední zápas jste vyhráli 18:0 nad Hošťkou, čím to bylo, že jste na hřišti natolik dominovali?
Myslím si že to bylo způsobeno tím, že hosté přijeli v 9 a po poločase už působili velmi odevzdaně,ale určitě na to má vliv i to že se vezeme na vítězné vlně a vše klape jak má. Hrajeme dobře a fotbal nás baví.
Následující zápas hrajete na hřišti druhého Částkova, jak myslíte, že utkání skončí?
V Částkově to bude velmi těžký zápas,domácí hrají pěkný fotbal a pokud budou posilněny hráči z A týmu tak budou velice těžkým soupeřem. Ale ani my nehrajeme špatně a tak věřím, že se bude hrát pěkný fotbal a my bychom mohly vyhrát v poměru 4:2 .
Vzpomenete na svoji první branku?
Myslím že to bylo proti Stráži ještě v žácích,když jsem dával góla hlavou po rohovém kopu.
Koho letos favorizujete na vítězství?
Na vítězství ve IV. Třídě bych určitě favorizoval nás a mužstva Částkova a Studánky,které svou formu zatím potvrzují. Všichni tři jsou velmi silné týmy,které si navíc mohou pomoct posilami ze svých A týmů.
Sledujete náš portál?
Váš portál sleduji a myslím si, že to byl velmi dobrý nápad,že i o vesnickém fotbale si můžeme přečíst komentáře o zápasech a tak i sledovat své soupeře a tak se aspoň trochu přiblížit velkému fotbalu.
Jaký je váš nejoblíbenější fotbalový klub?
Co se týče mého nejoblíbenějšího klubu, tak je to určitě Halže, to je můj mateřský klub a kromě jednoho hostování tu hraji od malička. Co se týče velkého fotbalu, tak v české lize fandím Spartě a v Evropě určitě Chelsea.
Chtěl by jste závěrem někoho pozdravit?
Tak určitě svoje kamarády a spoluhráče,kteří mi připravili góly a já jsem to mohl vyhrát a všem lidem kteří tenhle portál sledují.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.