Jakub Sekanina - Měl bych se zlepšit v koncovce

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Co říkáte na první historickou výhru Staré Vsi v této anketě? A co vás bude stát v kabině?
Děkuji ke gratulaci a samozřejmě jsem moc rád, že jsem jí vyhrál. Nečekal jsem to a v sobotu to s týmem pořádně zapijeme. No jelikož je to premiéra, tak jsem sám zvědavý, co mě to bude stát.
Co říkáte na svůj výkon? Našel byste na něm nějaké slabší místo?
Výkon by mohl být vždy lepší a po žádném zapasu nejsem 100% spokojený, protože skoro pokaždé to muže skončit dvakrát tolik. Vždy je tam co zlepšovat, ale rychlost si myslím, že mam dostačující.
S týmovým výkonem jste byl spokojen?
Za mě spokojenost a po mé dvoutýdenní pracovní pauze jsem velice spokojený i s výkonem. Konečně jsme hráli jako tým, a nemam ani na jednoho hráče v týmu žádnou připomínku. T
A co říkal na něj trenér Šuba?
renér Šuba určitě spokojenost, i když by byl radši kdybych tam dal ještě o tři goly víc. Konečně jsme po dlouhé době prolomili serií proher, a doufám, že teď nás čekají jen výhry, a snad se už trochu uvolní napětí v kabině.
S jakými pokyny vás do zápasu poslal?
Pokyny jsem měl stejný jako před každým zápasem. "Uklidni se, dej tam první dvě šance a máme vyhráno". Tři góly jsem dal, ale bez těch nádherných přihrávek za obranu by to tak lehké nebylo. Škoda, že jsem ještě neproměnil šance od Hrabiny, který mi tam dal nejeden pas přímo před gólmana.
Zatím jste v sezóně vsítil čtyři branky. Jak jste s tímto číslem spokojený? A s jakým byste byl spokojený?
Zatím jen čtyři branky, hodně zápasů jsem vynechal, ale s tímto číslem nejsem spokojeny vůbec, minimálně trojnásobné číslo by to mělo být.
Co Stará Ves. Loni čeřila vrchní vody tabulky. Letos se tak nedaří. Kde hledat hlavní příčiny? A jak z toho ven?
Ano Staré Vsi se v poslední době moc nedařilo, a mohlo za to spousta věcí, jako např. odchod nebo zranění klíčových hráčů, ale i chtíč a bojovnost v týmu chyběla. Doufám, že jsme to tímhle zápasem zlomili, a vše se vrátí na starou vlnu a Stara Ves bude zase na vrcholu tabulky.
Jak byste se charakterizoval jako fotbalista. Kde jsou vaše přednosti?
Jak bych se charakterizoval? Myslím si, že mojí velkou předností je rychlost, a že dokážu korigovat dobře své tělo. Jsem silný na míči a nemám strach do balonu jít.
Kde jsou naopak vaše slabiny?
Bohužel s tou rychlosti je spojena i moje slabina, a tou je zbrklost, moje zakončovaní by chtělo ještě hodně zlepšit, jelikož vždy zazmatkuji a promarním až moc šancí v zapase.
V létě postoupila do této soutěže Dolní Moravice, kde jste dlouho působil. Neuvažoval jste o návratu do Moravice? Proč jste se rozhodl zůstat ve Staré Vsi?
Ano Moravice postoupila k nám a byl to pro mě šok, protože to v Moravici nevypadalo na postup, když jsem odcházel. Nikdy jsem proti Moravici nechtěl hrát a soupeřit proti ní, hrál jsem tam od dětství a Moravice mě vychovala, našel jsem tam "rodinu" a vždy jsem se tam cítil jako doma. Jestli se vrátím? Třeba někdy ano, zatím jsem hráčem Sokolu Stara Ves.

Autor: Tomáš Holata

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.