Podzim chceme zakončit na 1. místě, říká Jan Maloň z Křoví

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Kromě cíle první půlky sezóny nám Jan Maloň pověděl i o změnách Křoví v kádru a dalších důvodech k úspěšnému startu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hráči kola i k celému startu do sezóny. Zápas proti Rudolci jste ale prohráli, co říkáš na svou výhru a výkon vašeho týmu?
Děkuji, samozřejmě, že by bylo lepší vyhrát zápas než hráče kola, ale vyšší moc nám nepřála a rozhodla ve prospěch Rudolce. Ale za mě remíza by odpovídala celému zápasu.
Křoví se oproti minulé sezóně pohybuje na vyšších příčkách, je toto váš cíl?
Ano, chceme hrát pěkný kombinační fotbal a ukázat, že tu kvalitu prostě máme a dokončit podzim na 1. místě.
Nastala nějaká změna v kádru, nebo čím ta změna je? Minulou sezónu jste se skončili až devátí.
Velká změna v kádru se nekonala, nasadili jsme 3 kluky co vyšli ze žáků. Dobře zapadli do kolektivu, který se taky neskutečně stmelil. Po X letech se začalo i pořádně trénovat a to na výsledcích musí být vidět.
Máš nějakou předzápasovou rutinu, která ti přináší štěstí?
Před zápasovou rutinu mám že jsem vždycky nervózní :D. Jinak spíš během zápasu zapomínám skóre, abych se náhodou nenechával uchlácholit a podával pořád co nejlepší výkon a mohl získávat další ocenění, což pro obránce většinou bývá těžké.
Jaká hudba nebo skladba tě nejvíce motivuje před zápasem?
Vyloženě skladbu kterou bych si pouštěl před zápasem nemám. Ale když bych si měl něco zvolit, tak něco rychlého, energického, jako třeba kytarové sólo písničky Free Bird.
Co pro tebe znamená týmový duch?
Týmový duch pro mě znamená to, že si celá kabina rozumí, pomáhá si, když se zrovna nedaří a všeobecné táhne za jeden provaz. Nijak si nenadávat, všechno si vyříkat a společně se tomu nakonec zasmát.
Čeká vás zápas proti nováčkovi z Oslavice, jaký čekáš zápas a výsledek?
Proti Oslavici jsme hráli ještě za dob "Křoví B" kdy přihlásili 4. třídu a nebyly to lehký zápasy. Nicméně od té doby jsme kádr značně omladili, takže očekávám jasnou výhru 3:0, ať potěšíme domácí fanoušky.
Ať už ve fotbale nebo v životě, jak zvládáš kritiku?
Ve fotbale kritiku beru jasně. Vyslechnu si, co je třeba, přeberu si to pro sebe a když mi to má co přinést, tak si z toho vezmu ponaučení.
Jak dlouho už hraješ fotbal?
Fotbal hraji už snad od předškolního věku. Z 90 % ve Křoví, protože to je srdcovka.
Máš nějakou oblíbenou fotbalovou vzpomínku?
Ta je z mého posledního roku přípravky, kdy se ve Křoví pořádal turnaj memoriál Kamila Janšty a ve finálovém zapase jsem tehdy ještě jako brankář vychytal pohár naším klukům.
Fandíš nějakému týmu?
Přímo oblíbený klub nemám, ale rád se podívám na ty, kteří nás reprezentují ať už v nároďáku nebo v Evropských soutěžích.
Díky za rozhovor!
Ještě jednou taky děkuji a navždy TJSK.

Autor: Lukáš Novotný

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.