HISENSE Hráč kola DANIEL ZAJÍČEK: Doufám, že hlasovaly nějaké pěkné fanynky

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč SK Cézava, Daniel Zajíček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, gratuluji k vítězství v anketě. V hlasování jsi předčil spoluhráče Simona Vantucha. Potěšilo tě to?
Děkuji. Nejvíc mě asi potěšil samotný výběr do top sestavy kola, kde jsem se objevil poprvé. To, že jsem v hlasování porazil Simona, mi je celkem jedno, hrajeme spolu, ne proti sobě. Výsledek hlasování mě naopak překvapil, protože jsme se v kabině domluvili, že všichni budeme hlasovat pro Simona. Nevím, kde se stala chyba.
Sledoval jsi průběh hlasování? Kdo myslíš, že ti poslal nejvíce hlasů?
Hlasování jsem trochu sledoval, myslel jsem, že výsledek je jasný. Je mi jasné, že se Simovi nechtělo dělat občerstvení, tak celou noc hlasoval pro mě. A taky doufám, že samozřejmě hlasovaly nějaké pěkné fanynky.
Tvůj spoluhráč, kterého nemohu jmenovat mi prozradil, že jsi od úterního odpoledne chodil po Ochozu u Brna a u fanynek jsi si kupoval hlasy, tak aby tě Simon Vantuch nemohl porazit. Co je na tom pravdy? Ještě pár hodin před koncem hlasování byl výsledek opačný.
Je to tak, pak jsem ještě zkoušel, jak mi poradil Dolik, psát holkám na Tinderu, aby mi daly hlas. (sranda) Ne, opravdu nevím, kde se ty hlasy vzaly, a ta částka taky nesouhlasí.
Už máš vymyšlené pohoštění pro tvé spoluhráče, kteří chtěli hlasovat spíše pro Simona? Zaslouží si vůbec nějaké dobré jídlo, nechtělo by to něco „speciálního“?
Nad pohoštěním pořád přemýšlím. Chtěl jsem je pozvat do taťkovy hospody, ale za takovou zradu si to nezaslouží. Vidím to tedy na suchý chleba se solí.
Nyní už k zápasu, o víkendu jste porazili Morendu na jejím hřišti 1:3. Jak by jsi zhodnotil utkání?
Utkání bylo ze začátku poměrně vyrovnané, i bych řekl, že Morenda chvíli tlačila. Snažili se hrát hodně po zemi, což bylo na té trávě, na které jsme hráli, poměrně těžké. Kontrolu nad hrou jsme získali po gólu a také po chycení penalty. Zbytek zápasu jsme, až na pár momentů, tlačili my. Jen škoda, že jsme neproměnili ty šance, které jsme měli. Zápas mi hlavně ukázal, že jsme se neuvěřitelně posunuli dopředu v týmovém výkonu oproti prvním zápasům, takže si myslím, že můžeme být se zápasem spokojeni.
Příští zápas přivítáte Ratíškovice, co od zápasu čekáš?
Tím, že jsem do kraje teprve teď přišel, vůbec nevím, co čekat. Připravuji se na každý zápas stejně.
Dan a jeho výběr z kabiny Cézavy:
Největší kliďas týmu?
Tomáš Kouřil.
Největší srdcař?
Naši dva staříci Dolík a Urbec.
Nejlepší bavič v týmu?
Jasně, že Urbec.
Nejrychlejší hráč?
Nadopovanej Vitalii.
Nejpomalejší hráč?
Tom Fiala běhá jak padesátník, tak bych řekl, že on.
Hráč s nejtvrdší střelou?
Simon.
Hráč s nejhorší střelou?
Já.
Kdo z kabiny nejvíc vypije a kdo nejméně vydrží?
Co jsem poznal kluky, tak v pití máme i na 2. ligu, hlavně teda Lukáš Sedláček.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Studuji vysokou školu, takže se teď věnuji hlavně škole a praxím. Jinak se věnuji i dalším sportům jako koníčku, nejvíc asi kolu. Snažím se také chodit pravidelně cvičit, abych byl tvrdší obránce než Urbec, ale to chce ještě hodně dřiny.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Portál mi přijde jako skvělý nástroj pro zviditelnění nižších lig a také hráčů, takže to moc podporuji a doufám, že se vám bude dařit.
Děkujeme za rozhovor.

Autor: Petr Florián

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.