Rozhovor s hráčem kola - Petr Nagy

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím, stal jste se hráčem kola, co na to říkáte?
Zápas jsem opět začal na pozici stopera, stejně jako proti Rychvaldu, a podařilo se nám udržet znovu čisté konto. Co se týče hodnocení výkonu, tak za mě mohu říct, že jsem zatím po příchodu z MFK nezahrál ani jednou dobře, na což nejsem úplně zvyklí, a konečně v tomto zápase jsem si opět dokázal, že to půjde a budeme chtít hrát vršek tabulky.
Jakou nejsložitější situaci musela obrana v zápase řešit?
V 93. minutě jsem nezachytili náběh a střela nakonec skončila na tyči. Mohu říct, že spolupráce s druhým stoperem mi sedí. Výborně se doplňujeme. Chtěl bych ale za výkon pochválit celý tým, od prvních minut jsme si vytvořili dominanci a soupeř vůbec nevěděl jak hrát
Na stopera nosíte nezvyklé číslo 9. Jak se u vás vzalo?
Protože nejsem stoper :) Za ty roky jsem hrál všude, ale každý kdo mě zná, tak ví, že jsem spíše pozice 6. Mám rád balón a řídím hru. Každopádně defenzivní činnost umím asi lépe jak dávat góly a na pozici středních záložníku máme kvalitní obsazení. Trenér ví co dělá, budu se snažit splatit mu důvěru ať budu hrát kdekoliv.
Jste rád za volný víkend díky odložení zápasu?
Nejsem, navíc tréninky teď budou asi problematické kvůli zatopení hřiště. Měl jsem teď měsíc v kuse 100% účast a je to opravdu důležité. Cítím se mnohem lépe a ještě jednou říkám, že můžeme hrát tento rok vršek tabulky.
Váš areál skončil pod vodou. Budou i hráči pomáhat v úklidu?
Nevím jak to bude, hřiště je v katastrofálním stavu. Myslím, že hrát nepůjde ještě ani tento víkend nikde v Havířově. Pokud bude třeba pomocná ruka, rád pomůžu.
V příštím kole vás čeká derby se Slovanem, těšíte se?
Ze Slovanem to je pro mě těžký zápas. Odehrál jsem tam 2 roky. Mají super kabinu a kluci tam spolu drží už dlouho. Teď jim přišli mladí dorostenci, stáhli nějaké posílí + Tomáše Timpa. Znám jejich hru a bude to především o disciplíně a koncentraci. Taky nám přišel velice zajímavý ofenzivní hráč + nás chodí 20 hráčů makat na trénink. Jdeme nahoru a určitě se pokusíme derby vyhrát.
Jak moc již zmiňované zatopené hřiště zkomplikuje přípravu na derby?
Podle mě se hrát nebude. Každopádně na tento zápas se těším. Pokud to bude možné tak si zajdu určitě na futsal a zaběhat.
Díky za rozhovor, chtěl byste něco vzkázat fanouškům?
Taky děkuji. Bude super pokud nás budete podporovat. Domácí hřiště musí být pevnost. Naše zápasy přitahují celkem slušně dost lidí a třeba i dost hráčů právě ze Slovanu… PS: připravte se že budeme jezdit po prdeli. Děkuji za vaše hlasy

Autor: Ondřej König

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Lokomotiva Louky 5 24:5 12
2 TJ Baník Rychvald 5 23:5 12
3 FC Horní Bludovice 5 17:6 12
4 TJ Gascontrol Havířov 5 10:3 12
5 TJ Slovan Havířov 5 15:9 12

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Macko 11
2 Michal Mikulec 8
3 Josef Foltyn 5
4 Daniel Bélai 5
5 Radek Červený 4

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Vladimír Kux 17 70,8% 1
2 Milan Zagóra 16 66,7% 0
3 Jiří Klik 15 62,5% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Oldřich Kajser 12 66,7% 0

Zobrazit celou tabulku