Honza Buchta nic nepil a ten počet panáků taky nesouhlasí, líčí Ondřej Martinásek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Ondřej Martinásek z Rudice! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro gratuluji, jaké máš pocity z výhry v anketě?
Děkuji, výhra této prestižní individuální trofeje je příjemná, každopádně mě nechává klidným a budu se spíše soustředit na výhry týmové.
Hlasování bylo velmi vyrovnané, kdo si myslíš, že tě nejvíc podpořil a podílel se na tvém vítězství?
To je těžké říct, ale určitě se podstatně zapojili spoluhráči z týmu a vím i o dalších kamarádech, kteří mě svými hlasy podpořili. Tímto všem, kdo si udělali čas na jedno nebo více kliknutí, děkuji.
Jednoznačně jste vyhráli s Knínicemi, jaké to bylo utkání z tvého pohledu?
Utkání bylo výsledkově sice jednoznačné, ale v některých pasážích zápasu jsme mohli hrát podstatně lépe. Trošku jsme zpohodlněli po vstřelení úvodních branek a potom jsme neměli takovou snahu pokračovat v lepších výkonech. Získali jsme každopádně 3 body, což je pro nás nejcennější, a nyní se musíme soustředit na další zápasy.
Ty sám si podal velmi dobrý výkon, myslíš, že to je takový odrazový můstek k lepším výsledkům, jak tebe, tak celého týmu?
Kdyby se tak stalo, byl bych určitě rád. Já věřím, že se dokážeme spojit jako tým a budeme se společně zlepšovat.
Herně vám začátek sezóny moc nevyšel, přesto máte 6 z 9 bodů, co musíte zlepšit, abyste se dostali na ty nejvyšší příčky?
Ještě máme mnoho věcí na zlepšení. Za mě je to jedna zásadní, ze které vyplyne mnoho dalších - větší chuť vyhrávat. Můžeme být pak důraznější, dravější a budeme pak proměňovat i více šancí. Potenciál máme však velký a těším se až ho plně uplatníme.
Je vaším cílem postup opět o soutěž výš, nebo se spokojíte i s umístěním „pouze“ mezi nejlepšími?
Určitě míříme nejvýš. Uvidíme, jak se vše bude vyvíjet, ale nízké cíle si zcela jistě neklademe.
K dalšímu zápasu jedete do Skalice, která je zatím poslední, co od zápasu očekáváš a jak jste připraveni?
Žádný zápas nesmíme podcenit. Ať už budeme hrát s kýmkoliv, musíme vždy nastupovat s touhou získat 3 body a na hřišti to taky ukázat.
Strávil si žákovská a dorostenecká léta v Blansku, co ti toto angažmá dalo a na který moment vzpomínáš nejraději?
V Blansku jsem pár mládežnických let strávil a hodně jsem se zde naučil. V mladém věku se člověk snaží sbírát zkušenosti a v Blansku jsem jich získal požehnaně. Jeden konkrétní moment se mi asi nevybaví, ale obecně to byly chvíle, kdy jsem se i díky dobré partě fotbalem bavil a měl radost například z vítězství po náročném zápase - vzpomínám na těsné výhry nad Hlučínem nebo Zlínem.
Vrátil ses poté zpět do Rudice, jaká je podle tebe v parta a s kým si nejvíc v týmu rozumíš?
Parta je hodně důležitá a zde ji máme myslím nadstandardní. Pro mě návrat do Rudice a vlastně i k fotbalu po krátké pauze byl o to jednodušší, jelikož jsem zde znal hodně lidí právě z blanenského dorostu, nebo přímo z Rudice. Nejvíce se mě snažil dostat zpět Filip Štěpánek, se kterým jsme kamarádi už od rudické přípravky a dobře si tak rozumíme. Nyní k nám přišli i bratři Kuba a Fanda Fedrovi, což pro mě znamená příchod dvou dalších velmi dobrých kamarádů do tak již velmi kvalitního kolektivu.
Trochu z jiného soudku, kdo toho z týmu nejvíc vypije a kdo nejdřív na akcích odpadne?
My zásadně napijeme a jsme tým abstinentů. Každopádně Honza Buchta nic nepil a ten počet panáků taky nesouhlasí.
A na závěr, jak se ti líbí portál Fotbal u nás?
Líbí se mi velmi, doporučuji všem, ať ho pravidelně sledují a neunikne jim tak nic důležitého z fotbalu tady u nás.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.