Netajíme se tím, že bychom chtěli postoupit, říká hráč 15. kola Igor Bogár

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče vloženého 15. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Jinočanský útočník Igor Bogár se v rozhovoru rozpovídal o exekuci pokutových kopů, sparťanském postupu do Ligy mistrů nebo prozradil také to, jaká v kabině panuje spokojenost s dosavadním ziskem bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Kdo Vám podle Vás poslal nejvíce hlasů?
Tak na tuto otázku opravdu nedokážu odpovědět, jelikož jsem to moc nerozšiřoval. Předpokládám, že hlasy poslali kluci z týmu a pár známých, který stránky sledují.
V utkání s Průhonicemi jste vstřelil dvě branky. Která byla podle Vás vzhledem k průběhu utkání důležitější?
Těžko říct, která byla důležitější. Ta první nám po spoustě nevyužitých šancích přinesla klid, zároveň ta druhá nám vrátila zpátky dvoubrankové vedení a opět přinesla klidnější hru.
Váš první gól v zápase byl z penalty. Byl jste určený, nebo jste si zkrátka věřil?
Byli jsme určeni dva, přičemž se v zápase máme mezi sebou domluvit, kdo se jak cítí. Timmy (Timothy Pelikán) mi řekl, ať ji proměním, tak nešlo neposlechnout (dodává s úsměvem).
Pokutový kop jste proměnil i o víkendu ve Vestci a vypadá to, že jste v penaltách již ostříleným mazákem. Co se Vám většinou honí hlavou, když si chystáte míč na penaltový puntík?
Na penalty jsem byl určen v každém týmu, ve kterém jsem hrál, takže jsem jich už pár kopal. Hlavou se mi honí pouze to, abych to kopnul stejně jako vždy a proměnil to. Hlavně, když se na ně kluci kolikrát nadřou nebo jsou obětí nějakého horšího faulu. Nechci takovou příležitost promarnit.
Nebojíte se třeba někdy, že pokutový kop zahrajete jako sparťan Veljko Birmančević v úterý proti Malmö?
Podobnou situaci jsem již zažil, i když určitě nebyla tak důležitá jako v případě Birmančeviče. Avšak dokonce dvakrát jsem již penaltu přestřelil, už tomu bude ale pár let.
Když jsme u Sparty. Vy se netajíte tím, že jste fanoušek Slavie. Přejete i přesto Spartě velkolepý úspěch v podobě postupu do Ligy mistrů?
Samozřejmě, v takovém případě na to člověk kouká jinak. Je skvělé, co se Spartě povedlo, a pomůže to i ostatním týmům v české lize.
Zpátky k Jinočanům. O víkendu jedete do Lužce. Co od nováčka soutěže čekáte?
Absolutně netuším, co od Lužce očekávat, jelikož to mužstvo vůbec neznám. My si jdeme jednoznačně pro tři body. Po posledním zápase máme co napravovat, musíme se co nejdříve vrátit zpět na vítěznou vlnu.
V nové sezoně máte zatím po čtyřech zápasech sedm bodů. Spokojenost?
Sedm bodů je na začátek sezony pěkných, ale přesto u mě i v týmu panuje lehká nespokojenost, i kvůli prohospodařenému třígólovému náskoku a ztrátě tří bodů ve Vestci.
Jaké jsou jinočanské ambice co se týče konečného umístění v tabulce v této sezoně?
Netajíme se tím, že bychom chtěli postoupit. Kádr je kvalitní a zkušený a je potřeba si to jen uvědomit a srovnat si to v našich hlavách.
Začátek nového ročníku Vás osobně zastihl v dobré formě, na kontě máte zatím čtyři vstřelené branky. Máte stanovenou nějakou gólovou metu, které byste v této sezoně chtěl dosáhnout?
Přiznám se, že nad tímhle jsem vůbec nepřemýšlel. Jsem rád, že to tam padá všeobecně. Jestli jsem to já, nebo spoluhráči, je jedno. Důležité je proměňovat šance, ať už se do nich dostane kdokoliv. Hlavně, aby to přinášelo vítězství.
Otázka na závěr - bude pro Vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Do klubové kasy určitě ano. Máme tyto položky v pokutovníku a já, jakožto pokladník, musím sám dohlédnout na pořádek (dodává s úsměvem).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.