Proč v hospodě chybí garnýže? Kolektivní vina, určitě v tom nejsem sám, říká Dominik Titlbach

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Dominik Titlbach ze Smíchova. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co jsi dělal po zápase v jednu ráno na Lochotíně?
Hledali jsme se spoluhráči našeho dalšího spoluhráče, který na nás udělal klasickou fintu. Kdy po vyhraném zápase místo toho, aby šel s námi do hospody, tak šel nepochopitelně na Viktorku a řekl, že hned až skončí zápas, tak přijde. Nepřišel samozřejmě. Tak nám přišlo správný mu to jít vysvětlit, že takhle to dělat nebude, to že bylo trochu později nehrálo žádnou roli. Věděli jsme přibližně kde bydlí a tak jsme za ním jeli. Bohužel jsme neměli přesnější info a ukázalo se, že ten Lochotín je docela veliký. Po nějakým tom kilometru, nás přestalo bavit chodit od baráku k baráku a koukat na zvonky, tak jsme to zabalili. Teď už jsme informovaný, tak příště takový štěstí mít nebude.
Nevíš něco o tom, proč chybí v hospodě garnýže?
Jako asi něco o tom vím, ale to je kolektivní chyba, nejsem v tom sám určitě. Vždycky při nějaké týmové akci v hospodě je to první věc, která mě začne později provokovat a tak si jí vypůjčím ze svého obvyklého místa, kam normálně patří. No a pak putuje většinou až do pozdějších hodin po hospodě, kolikrát se vrátí lehce zdeformovaná.
Jsi spokojený vedle koho sedíš od nové sezóny v kabině?
Předchozí dvě sezóny jsem seděl vedle níže zmiňovaného Kuby Marka a to jsem byl nad míru spokojený. Od nové sezóny sedím vedle Honzy Přibáně a to je horší no (o dost) (směje se).
Proč máš přezdívku Nick Sekáč Magor?
Myslím si, že to má dva důvody. Jeden je, že chodím poměrně rád do soubojů a nebojím se v nich přitvrdit, kolikrát i v tréninku. A další jsem zjistil poměrně nedávno. Je to postava z jednoho filmu: Bláznivá střela.
V rozhovoru z před dvou let jsme se bavili, že jsi častým přispěvatelem do kasy za překopávaní balónů. Už máš lepší mušku, nebo je to snad ještě horší?
Popřel jsem to tenkrát a popřu to i dnes, to že moje mířidla nejsou úplně správně seřízená o tom ví snad všichni. Ale ani náhodou tam těch pokut za překopnuté míče nemám ze spoluhráčů nejvíc a ani ty dva roky zpátky jsem neměl (směje se).
Od léta už ve vašem dresu nenastupuje Jakub Marek. Jak moc velká ztráta to pro vás je?
Ztráta to pro nás je veliká. Jak po fotbalové tak i po lidské stránce. Byl dobrý do kabiny, byla s ním sranda. Ale nejvíc je to znát asi na hřišti, protože když měl Kuba svůj den, tak byl rozdílový a pro nás klíčový hráč především v ofenzivní fázi. Já mu přeju hodně štěstí a třeba se k nám jednou vrátí.
Je cílem Smíchova postup?
V kabině se o tom bavíme s klukama, ale nekoukáme takhle hodně dopředu. Soustředíme se vždy na nadcházející zápas a chceme jít krok za krokem. Ale myslím, že by jsme se v kraji neztratili.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.