HISENSE Hráč sezóny Lukáš Knap: Ambice Náchoda na tuto sezónu jsou vysoké!

Přinášíme Vám rozhovor s hráčem sezóny Lukášem Knapem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě, víte kdo pro vás nejvíce hlasoval a budete muset přispět něco do klubové kasy?
Děkuji Vám. Popravdě netuším, kdo pro mě hlasoval nejvíce, ale každého hlasu si velmi vážím. Tímto bych chtěl poděkovat každému, kdo pro mě hlasoval. Samozřejmě počítám s tím, že mě to nějaký ten peníz do klubové kasy stát bude.
Jak hodnotíte minulou sezónu? Kdybyste měl vypíchnout nejlepší a nejhorší momenty z ní, jaké by to byly?
Minulá sezóna byla z mého pohledu dost náročná, museli jsme se vypořádat se sestupem z divize a stabilizovat kádr. Před sezónou jsme museli řešit odchody i příchody mnoha hráčů, a tak chvíli trvalo, než jsme se sehráli. Na druhou stranu si myslím, že naše výkony v sezóně byly dobré a v té nadcházející chceme zabojovat o návrat do vyšší soutěže. Osobně jsem si sezónu velmi užil a už netrpělivě vyhlížím tu další. Pokud bych měl vypíchnout nejlepší a nejhorší moment sezóny, tak bych shodně řekl, že to byl zápas s Policí před kamerami ČT Sport. Pro mě osobně to byl skvělý zážitek, na který budu dlouho vzpomínat. Bohužel naše předvedená hra v tomto utkání nebyla dobrá a výsledek mluví za vše.
Jak se připravujete na následující sezónu, proběhly v týmu nějaké změny?
Příprava na další sezónu je již v plném proudu, máme za sebou už první přátelské utkání a ty další nás teprve čekají. Příprava je náročná, jako každý rok, ale řekl bych, že nálada v kabině je skvělá, všichni se už těšíme na start sezóny. Co se týče změn v kádru, tak k nám přišlo několik kluků z dorostu a přivítali jsme také nově příchozí hráče. Samozřejmě pár kluků také odešlo, ale to je fotbal.
Jaké jsou ambice Náchoda na následující sezónu?
Ambice Náchoda na tuto sezónu jsou vysoké. Určitě bychom chtěli zabojovat o vítězství Krajského přeboru, chceme hrát zajímavý a kombinační fotbal. Také bychom rádi uspěli v Poháru hejtmana.
Co považujete za svůj největší fotbalový uspech a jaké jsou vaše cíle?
Pro mě osobně těžká otázka. Asi pokud bych měl vypíchnout jednu věc, tak je to nejspíše fakt, že se mi podařilo v tak mladém věku (16 – 17 let) pravidelně nastupovat za muže v divizi. Ale těch věcí je samozřejmě více, těžké vybrat jednu jedinou.
Jak hodnotíte letošní Mistrovství Evropy ve fotbale?
Pokud mám být upřímný, tak letos zůstalo dost za mým očekáváním. Přišlo mi, že týmy se spíše zaměřovali na to, jak nedostat gól než na to, jak ho vstřelit. U mnoha zápasů jsem se až nudil. Jsem ale rád, že ME nakonec vyhrálo Španělsko, které po celý turnaj hrálo nejhezčí fotbal.
Oblíbený hráč a klub?
Mým oblíbeným klubem je už od mala Paris Saint-Germain a můj fotbalový vzor je Raphael Varane z Manchesteru United.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.