Vstřelit vítěznou branku před domácími fanoušky byl skvělý pocit, říká hráč 25. kola Tomáš Bednář

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Tomáš Bednář, který hájí barvy třeboňské Jiskry. Tomáš se zapracovává do sestavy po dlouhém zranění, přičemž do utkání proti Stráži nastoupil jako žolík a povedlo se mu jediným gólem utkání rozhodnout!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Do utkání proti Stráži jste vstoupil až na konci, jaký byl váš cíl?
Nastoupil jsem po zranění teprve podruhé v jarní části sezóny z důvodu mnoha absencí a marodky. Cíl byl pokusit se zvrátit utkání v náš prospěch, i když na to už moc času nezbývalo. Nakonec se to podařilo a získali jsme důležité tři body, které nás uklidnily do zbytku sezóny.
V zápase jste vstřelil vítěznou branku, jaký to byl pocit?
Pocit to byl skvělý. Hraji převážně v obraně a střelec jsem spíše sváteční, o to větší radost mi udělalo vstřelit takhle důležitý gól a ještě před našimi fanoušky.
Jak byste ohodnotil utkání z týmového pohledu?
Od začátku jsme byli fotbalovějším týmem, vypracovali jsme si vyložené šance, které jsme nedokázali proměnit, ale jinak jsme z herní převahy mnoho nevytěžili. Soupeře jsme do hry příliš nepouštěli a tak se pro oko diváka nekonala zrovna zajímavá podívaná.
V jaké pozici na hřišti se cítíte nejlépe a jaké jsou vaše silné stránky?
Jak jsem zmínil, jsem převážně obránce, kde se i cítím nejlépe. Zde mohu uplatnit fyzičku a naběhané kilometry ze zimních příprav. To je asi i má silná stránka, jelikož jsem byl vždy poměrně poctivý, co se tréninkové docházky týče, z čehož jsem těžil v koncovkách zápasů.
Rezerva Třeboně je opět úspěšně zachráněna, oslavil jste to se spoluhráči?
Zatím se žádné oslavy nekonaly, důvodem byl i nedělní termín, ale po posledním zápase to samozřejmě s klukama náležitě oslavíme a budeme doufat, že sestupové starosti už příští sezónu řešit nebudeme.
Máte ještě nějaké fotbalové plány a cíle?
Mé fotbalové plány a cíle jsou hlavně užívat si fotbal s třeboňskou partou, jak na hřišti, tak v okolí náměstí v pozdních hodinách. Dále vyhnout se sestupovým starostem a hlavně zraněním, které mě potkávaly poměrně často.
Kdo je váš fotbalový vzor a proč?
Vyložený vzor jsem ve fotbale nikdy neměl, ale tíhnul jsem ze světové špičky k L. Messimu. Z českých hráčů se mi líbí hra Vladimíra Coufala, jakožto moderního beka, který dokáže připravit šanci i vyhodit si z kopejtka.
Co rád děláte ve volném čase kromě fotbalu?
Jsem sportovně založený, takže jakákoliv forma sportu. Poslední dobou mě začal bavit tenis, beach volejbal, hodně se věnuji cyklistice, plavání, v zimě hraji amatérskou hokejovou ligu, přes semestr Strahovskou ligu v malém fotbalu za tým Dívčí sen a přes léto samozřejmě nohejbal.
Poslední zápas sezóny hrajete v Horním Žďáru, jaký to bude zápas?
Hornímu Žďáru se poslední zápasy vydařily, takže očekávám velmi fyzicky náročný zápas. Mají dobrý, mladý tým a na jejich domácím hřišti se jim daří. My však už doufám nastoupíme v plné sestavě, odvezeme si z Horního Žďáru tři body a užijeme si dokopnou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.