ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo - Jakub Čuta " Postup by byl krásný, ale je ještě příliš brzy se tím zaobírat."

Jakub Čuta útočník Tatranu Lomnice nad Lužnicí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Co to pro vás znamená?
Znamená to pro mě hodně. Je to vyjádření důvěry a znamená to, že dělám to co se po mě chce. Byť je to individuální ocenění plyne z toho síla a pohoda celého týmu.
Čeká vás nějaká pokuta nebo pivo pro spoluhráče?
Určitě. Pokutu už jsem dostal a poměrně velkou. Večer jsem měl v plánu oslavu, ale jsem nachlazený , tak nevím jestli akce klapne.
Jaký byl zápas v Bystřici?
V prvním poločase to od nás nebylo nic moc, ale ani od bystřických. Přišlo mi, že hráli na remízu. Hra byla rozkouskovaná a nikdo pořádně nebyl na míči. Ve druhé půli se nám podařilo dát branku a převzali jsme otěže zápasu a přidali další góly.
Co očekáváte od příštího zápasu s Břilicemi?
Očekávám trochu vyhrocený zápas bude to totiž takové derby. Doufám, že se nám povede vyhrát, ale jestli budu hrát já to nevím, protože mě trápí nachlazení.
Co říkáte postavení v tabulce? Máte ambice na postup?
Tabulku vidíme i tu rýsující se možnost. Snažíme se jí nesledovat, protože je ještě velmi brzy se touto myšlenkou zabývat. Bylo by to samozřejmě krásné a bylo by dobré udržet se v tabulce nahoře. Poslední roky se nám tolik nedařilo, takže je to příjemná změna. Hrajeme dobře a hraje se nám v pohodě.
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Klub je Barcelona a vzor její hráč Lionel Messi.
Máte nějakého oblíbeného soupeře proti kterému rád hrajete nebo naopak neoblíbeného protivníka či stadion?
Čekají nás těžké zápasy s Lišovem a s Včelnicí. To bude určitě kvalitní fotbal a těším se, protože mě bude hnát snaha být lepší. Naopak třeba zápas ve Stropnici. Tam se potkali soupeři z opačných pólů tabulky. My byli plní očekávání a jen jsme remizovali.
Máte ve vašem týmu nějakou vůdčí osobnost?
Před sezónou jsme byly všichni opatrní. Teď je cítit pohoda všichni se snaží a pomáhá nám to. Možná trochu kapitán Michal Šachl, ale spíš jde o týmovou práci. Já to určitě nejsem ( smích ).
Překvapuje vás letos někdo svými výsledky?
My ( smích ). Myslím, že ne. Nemám ani příliš času sledovat všechny tabulky.
Utkvěl vám v paměti nějaký zápas?
Utkvěl mi zápas ve Stropnici tam jsem dostal svou první červenou. Utkání ovlivnilo spousta faktorů. Byl to souboj týmu ze spodního a z horního patra tabulky a tak byla úroveň fotbalu horší a to mně se hraje hůře. Domácí mají slušný klub fanoušků a to také ovlivňuje hru a možná i rozhodčího, i když bylo vše v pořádku.
Chtěl byste něco vzkázat fanouškům, klubu, kamarádům prostřednictvím fotbaunas?
Fanouškům moc děkujeme za podporu. Snad jsou spokojení jako my. Doufám a věřím, že až se dařit přestane a to přijde, tak nás fandové podrží. Díky celému týmu, trenérovi a klukům, že je všechno v klidu a tak já být a proto se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.