Pavel Mareček - Moc rád vzpomínám na trenéra Pavla Jičínského z Bukovky

Pavel Mareček z Převýšova vyhrál naši anketu o hráče devátého kola. Pavel vstřelil první dvě branky svého týmu a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Naši žádost o rozhovor Pavel neodmítnul. Pojďme se společně na rozhovor s Pavlem podívat…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi hráče kola za zápas s Nepolisy. Jaký byl z tvého pohledu?
Zápas byl velice vyrovnaný, prvních 20 minut prvního poločasu patřilo nám (Převýšovu) kde jsme měli znatelnou převahu, ale poté se hra obrátila a zbytek patřil hostům z Nepálu. Ve druhém poločase jsme začali zase o něco lépe my, ale pak se hra urovnala a bylo to vyrovnané až do hvizdu rozhodčího.
Dal jsi dva góly. Zkus nám je popsat.
Tak první gól byl celkem zdarma, když se stoper nedohodl z gólmanem a malou domů poslal okolo něj, využil jsem své přednosti, což je rychlost a předběhl gólmana hostů a dal balón do prázdné branky. Druhý gól byl vlastně také do prázdné branky a to díky výbornému hrajícímu trenérovi P. Pilařovi, kdy sám obešel tři hráče hostí a pak křížnou přihrávkou přes vápno našel mě a já už jen uklidil míč do prázdné branky.
Byla to šťastná výhra v remízovém zápase? Anebo zasloužená výhra?
Byla to štěstím zasloužená výhra :-)
Zatím pouze třetí vítězství. Proč se nedaří?
Důvod je ten, že máme na každý zápas jinou sestavu, stále je někdo zraněný, nemocný či nemůže z jiného důvodu a proto nejsme tak dobře sehraný, dokonce i já jako spíše ofensivní hráč poslední dobou nastupuji ve stoperské dvojici, ale věřím, že nynější omlazený tým má budoucnost a záleží jen na klucích, jak se přizpůsobí a co proto chtějí udělat :)
Přitom dokážete porazit v této skupině kohokoliv…
Kohokoliv určitě, je to dost vyrovnané a záleží na rozpoložení týmu, náladě a na tom jak se daný hráči z týmu vyspí… :-D
Dostal jsi se někdy do kádru áčka?
Jelikož v Převýšově hraji teprve druhý rok, tak zatím myslím, že ne. :-) Aspoň si to nevybavuji, ale nikdy neříkej nikdy :-D
Jaké to je, když do béčka přijde pomoct posila z ČFL? To by již mělo být znát.
Tak znát to je, popravdě je znát každý hráč navíc, který by doplnil síly týmu… ale pravda je že jeden hráč zápas nevyhrává.
Jsi mladý hráč. Jaké jsou tvé fotbalové ambice?
Sice jsem mladý, ale už pár operací za sebou mám. Fotbal je hra, která je pro mě fakt srdeční záležitost a kdybych nemohl hrát, tak bych se mu chtěl věnovat určitě jiným způsobem, ať už by se jednalo o post trenéra rozhodčího či jiné funkce :)
A sny?
Zahrát si s někým slavným, ať už by se jednalo o charitativní zápas anebo jen takový pro srandu…
Máš nějakého trenéra, na kterého si rád vzpomeneš?
Určitě ano. A to můj první trenér Pavel Jičinský z Bukovky… i takhle mu chci moc poděkovat, díky němu hraji fotbal a dostal jsem se k fotbalu. Je to trenér, který umí poradit, pochválit, ale být i razantní když tým nehraje co by měl… moc rád na něj vzpomínám.
Hraješ spíš na kraji, anebo uprostřed?
Popravdě hraji celkově všude, ale na kraji mám výhodu, když se potřebuji napít či osvěžit nemusím běžet až z prostředka :D :D
Jsi rychlý hráč?
Nevím, zda jsem rychlý hráč ale pobavil mě jeden spoluhráč, který mi řekl: "Neběhej tak rychle, pak nemáš komu nahrát." :-)
V příštím kole hrajete v Myštěvsi. Chtělo by to opět zabodovat. Povede se to?
V tomhle zápase budu chybět… a nevím kdo ještě, rád bych, abychom získali nějaký ten bod, ale Myštěves je silná navíc hraje doma, takže spíše to bude výhra domácích.
Popiš nám ve zkratce tvou dosavadní fotbalovou kariéru.
Začínal jsem jako brankář v týmu 1. FC Body Bukovka kde jsem chytal nějaký ten rok, ale v jednom zápase mě trenér dal do útoku a dal jsem hattrick a tak jsem zůstal v poli. Párkrát jsem se stal střelcem i sezóny. Poté šel do dorostu, ale už v dorostu jsem nastupoval i za A mužstvo. Prošel jsem asi 6 týmů, ale věděl jsem, že chci hrát buď za Převýšov anebo za Bukovku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.