Pokuta mě nemine, říká po zvolení hráčem kola Tomáš Karták - 19.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz!

Tomáš Karták z FK Řeporyje!

Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Potřetí v řadě je vítězem kola hráč FK Řeporyje jaký je to pocit?
Určitě je to skvělý pocit, je vidět, že naši fanoušci nás podporují i mimo hřiště, což je skvělé, za to jim patří velké díky.
Vypsal trenér již pokuty za to, když se někdo stane hráčem kola, aby bylo více peněz do klubové kasy?
Kasu u nás drží a spravuje Bárt (Jan Bartůněk). Ten mi tam určitě něco napíše, stejně jako klukům, co byli předemnou, určitě mě o tohle neošidí. (Směje se)
Jaký byl zápas proti Libuši, která trápila i Kbely?
První poločas byl podle mě hodně vyrovnaný a mohlo padnout i více gólů na obou stranách. Druhý poločas byl z velké části v naší režii a zápas jsme měli překlopit na svoji stranu. Šance na to byly.
Vaše branka by dle slov vašeho místopředsedy adeptem na gól jara, přibližte jí čtenářům.
Bylo to po rohu. Jelikož nejsem typ hráče, který by chodil na hlavu, tak se většinou toulám před vápnem na odražený balón, nebo zavíram zadní tyč. Tentokrát jsem zůstal na vápně a trefil jsem z halfvoleje odražený míč a krásně zaplul do šibenice. Upřímně byly dva scénáře, buď to bude krásný gól, nebo překopnu síť i za brankou (směje se). Nakonec to dobře dopadlo.
Byl to nejhezčí gól vaší kariéry?
V mužském fotbale 100%. V dorostu jsem byl vždy ofenzivní střední záložník a gólů jsem dával dost, takže určitě bych ho zařadil mezi top 3 góly v životě.
Odšpuntuje to teď váš střelecký apetit a můžeme od vás čekat více branek?
Vždy jsem byl nastavený tak, že chci dát co nejvíce gólů, to stále platí. Takže doufám, že se od tohoto momentu odpíchnu a vytvořím si nějakou sérii a nějaké ty góly ještě přidám.
Chtěl byste postoupit do přeboru?
Já jsem si přebor již zahrál, ale nemyslím si, že jsou to prioritní ambice v Řeporyjích. Pražský přebor se za poslední roky strašně zvednul a je to už velmi kvalitní soutěž.
Kdo v kabině je vaším vzorem?
Neřekl bych, že mám nějaký vzor, ale myslím si, že nám mladým hráčům u nás v kabině a na hřišti mají co předat tito hráči: Roman Graf, Ivan Pánek, Ivan Rusyn, Jan Bartůněk.
Kdo je ve vašem týmu největší srandista?
Bezpochyby je to Petr Vosmík, který s námi trénuje, ten to hecuje na každém rohu, to mi vyhovuje. Je zde skvělá parta a všichni se tak nějak pošťuchujeme a děláme si ze sebe srandu. Nejvíce si ale rozumím s Vojtou Petrusem a Ivanem Pánkem, s těma si hodně rozumím.
Jak dopadne váš další zápas s Aritmou?
Věřím, že to zvládneme, bude to těžký zápas, ale doma na ně umíme. Věřím, že to urveme i teď v sobotu.
Pozvete fanoušky na první domácí zápas?
Určitě budu rád za každého, kdo dorazí, má být krásně, máme skvělé občerstvení, tudíž ideální podmínky pro fotbal. Doporučuji všem sledovat naše sociální sítě, kde naleznou veškeré pozvánky a informace ke všem zápasům.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.