Kdekoliv mě tým potřebuje, tam si stoupnu, říká hráč 14. kola Ondřej Drašnar

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 14. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Čtyřiadvacetiletý Ondřej Drašnar se v rozhovoru rozpovídal o utkání ve Vestci, roli kapitána, minulosti ve Spartaku Příbram a nebo prozradil také to, jak bude vypadat jeho zimní přestávka!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Kdo Vám podle Vás poslal nejvíce hlasů?
Nejvíce hlasů mi poslali určitě kluci z kabiny, protože chtěli, aby nám do kasy na dokopnou ještě něco cinklo (směje se).
I přesto, že jste se v utkání na půdě Viktorky Vestec nezapsal do listiny úspěšných střelců, trenér Vás označil za nejlepšího hráče zápasu z vašich řad. Čím jste si to podle Vás zasloužil?
Myslím si, že trenér mohl zvolit kohokoliv, protože to byl skvělý týmový výkon.
Podlesí se stalo teprve druhým týmem v probíhající sezoně, který si z Vestce dokázal odvézt všechny tři body. Jak moc složité bylo překonat dobře fungující defenzivu domácích, a zároveň ubránit nebezpečný viktoriánský útok?
V prvním poločase jsme si řekli, že začneme odzadu a počkáme si, co bude. Byli jsme hodně pod tlakem, tak jsme to na druhý poločas změnili, a to se nám vyplatilo. Začali jsme soupeře přehrávat a připsali jsme si další tři body do tabulky.
Jak dlouho děláte v Podlesí kapitána a jak Vám tato role vyhovuje?
V Podlesí dělám kapitána tři roky a ta role mi sedí. Je pro mě čest dělat kapitána v týmu, který mi za ty roky, co tam hraji, přirostl k srdci.
V týmu je ale několik hráčů, kteří jsou o mnoho let starší než Vy. Nedělá Vám někdy problém „šéfovat“ zkušenějším borcům?
Neřekl bych, že mi to dělá problém. Kluci si vždy řeknou svůj názor, a tak to má být. Rád je vyslechnu a beru si jejich rady k srdci stejně tak, jako oni ty moje.
Co by podle Vás měl splňovat správný kapitán?
Udržovat tým v tempu, aby všechno šlapalo tak, jak má, a samozřejmě dělat partu.
Splňujete tyto věci Vy?
Za mě ano. Partu máme fantastickou a všechno šlape jako hodinky, takže já jsem spokojený. Jestli si to myslí i kluci a trenér, to byste se musel zeptat jich (směje se).
V minulosti jste působil také ve Spartaku Příbram, se kterým jste v této sezoně remizovali 1:1. Jak jste si utkání vzhledem k Vašemu dřívějšímu působení tam užil?
Utkání nám moc nevyšlo, trápila nás marodka. Chtěli jsme víc než jen bod. V minulosti jsem si ze Spartaku neodnesl dobré vzpomínky, takže pro mě osobně je to motivace navíc.
Blíží se zimní přestávka. Už bylo na čase, nebo byste ještě chtěl hrát?
Jelikož hraji ještě malou kopanou a futsal, tak já žádnou zimní přestávku nemám (směje se).
Máte nějakou oblíbenou kličku, kterou na hřišti často praktikujete?
Nerad bych prozrazoval svá kouzla, pak by se na mě soupeři mohli lépe připravit (směje se).
Gól, nebo asistence?
Asistence.
Na jaké pozici na hřišti si sám sebe nedokážete představit?
Kdekoliv mě tým potřebuje, tam si stoupnu. Na tréninku občas chytám, ale to mi moc nejde. Kluci říkají, že mám rukavice od hořčice (směje se).
Tradiční otázka na závěr - bude pro Vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Jak jsem již zmínil v první odpovědi, bohužel ano. Takže moc děkuji všem, co hlasovali, budu to mít drahé (směje se).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.