ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 11.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Ladislav Zápotočný útočník Třebovic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se již podruhé hráčem kola, je to pro vás odměna za výkony, které předvádíte?
To, že se dostanu do sestavy kola vždy potěší a jsem rád za všechny hlasy co mi fanoušci poslali. Samozřejmě musím poděkovat i spoluhráčům, bez kterých by to nešlo.
Dá se říci, že jste ve velké formě a táhněte svůj tým, jste se svými výkony spokojen?
Momentálně se cítím na hřišti výborně a jsem rád že góly padají, ale vždy je co zlepšovat. Hlavně co se týče výkonů na hřištích soupeřů, pokud začneme podávat podobné výkony, jako hrajeme poslední dobou i domácí zápasy, tak bude spokojenosti ještě více.
Myslíte, že se výkony vašeho týmu zvednou s vaší aktuální formou?
Doufám v to, hlavně, jak už jsem zmínil, i na hřištích venkovních soupeřů.
Jakou hudbu posloucháte, popř co by jste si pustil v kabině?
Nejsem vybíravý, jsem schopen poslouchat téměř jakýkoliv žánr. Navíc nejsem Dj kabiny, takže poslouchám co zrovna hraje. :D
Jak by jste zápas s Hatí okomentoval a popř i své góly?
Na zápas s Hatí jsme se chtěli pořádně připravit a odčinit výsledek z posledního venkovního zápasu, bohužel se nám sešlo mnoho omluvenek. Co se týče zápasu, chtěli jsme Hať zatlačit již od začátku, což se nám povedlo, hráli jsme dobře kombinačně a soupeře k ničemu nepoušteli. Hodně nám pomohla 3. branka před poločasem. Druhý poločas jsme pár gólovek neproměnili, ale je důležité že jsme vyhráli a udrželi čisté konto.
Kdo je u vás v kabině největší vtipálek?
Myslím si, že jsme všichni tak na podobné vlně a žádný vyloženě vtipálek mezi námi nevyčnívá.
Myslíte i na lepší angažmá? S vaší formou se to určitě nabízí.
Lepší angažmá nevyhledávám, ani o žádné nabídce z vyšších soutěží nevím, v Třebovicích jsem spokojen a momentálně nehodlám angažmá měnit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.