ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo MSFL , 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Marek Hausknecht z týmu Uničova. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem kola, jaké z toho máte pocity?
Pocit je to příjemný, když víte jací hráči v MSFL hrají a vám se zadaří tak, že si vás někdo všimne a podáte lepší výkon než ostatní. Konečně se zadařilo po dlouhé době, takže jsem si připomněl, že fotbal pořád umím hrát.
Od vás je to druhý hráč v řadě po brankáři Kvapilovi, je to aktuálně tím, že se Uničovu velmi daří?
To že se nám daří, bude jeden z aspektů, proč máme podruhé za sebou hráče kola. A je to i tím že máme velmi kvalitní kádr a obrovskou konkurenci, takže výkony na hřišti musejí být kvalitní od všech hráčů aby jsme se v sestavě udrželi.
Jak jste byl vy spokojen se svým výkonem v utkání 10. Kola?
Byl jsem spokojený, na začátku utkání se mi povedla akce a tím jsem se dostal do tempa. Hodně mi pomáhali spoluhráči od kterých jsem dostával dobré přihrávky, a mohl jsem hrát hodně s míčem, tím mi výkon usnadnili. A dařilo se nám celkově jako týmu, plnili jsme co jsme měli a přidali nadstavbu.
Kromě 10. Kola vás čekal i zápas se Zlínem v Mol Cupu, kde by případný postup znamenal zápas s Baníkem Ostrava A, v zápase jste vedli, ale Zlín nakonec otočil, přesto to pro vás musela být dobrá zkušenost jak by jste výkon týmu či celkový zápas okomentoval?
Pro nás už to bylo něco navíc, kde s námi nepočítali ale dokázali jsme porazit Karvinou a dostat se do 3. kola MOL Cupu. Tyhle zápasy jsou krásný, když na vás přijde spoustu lidí a na konci utkání vám tleskají za dobrý výkon. Nakonec je to škoda že to skončilo už tady, po výkonu jaký jsme podali a dokonce dlouhou dobu i vedli. Byli tam sporné situace, které utkání rozhodli ve prospěch Zlína ale nedá se nic dělat, je to už za námi a my se budeme připravovat na další utkání v lize.
Jak jste spokojen s aktuální sezónou?
Jsme na druhém místě a ztrácíme jen 5 bodů na první Baník, což je skvělý, doufám že nám forma vydrží a budeme se prát o první příčky v tabulce i na konci sezóny. Jen nás teď trápí hodně zranění, tak snad se co nejdříve dáme všichni do pořádku.
Máte nějáký oblíbený tým?
Můj nejoblíbenější tým je Chelsea. Fandím jim již od roku 2012. Pamatuji si to přesně, jelikož jsem se svými spoluhráči z mládežnických kategorií za vítězný turnaj, dostal zájezd právě do Londýna na Chelsea. Od té doby jsem jejich fanoušek.
Máte nějáký idol či oblíbeného hráče?
Eden Hazard. Sice před pád dny ukončil kariéru ale to co předváděl na hřišti, ještě právě v dresu Chelsea bylo neskutečné.
Máte v paměti nějáký zápas, na který rád vzpomínáte?
Ano mám dva takové zápasy ale již z dorosteneckých let. První v U17, když jsem nastoupil v reprezentačním dresu proti výběru Dánska U17. Byl to můj první reprezentační sraz a zazpívat si národní hymnu před začátkem utkání bylo krásný. A druhý na Andrově stadionu v Sigmě U19 proti Slávii, kdy jsme zvítězili 3:1 a byl to první zápas na ligovém trávníku.
Máte nějáký předzápasový rituál?
Tohle se mi vyhnulo, nikdy jsem nedělal nic speciálního. Jediný co, tak si první obouvám levou kopačku ale na to jsem přišel až nedávno. :D
Kdyby jste si mohl něco pustit před zápasem, co by to bylo?
To nemůžu, DJ je Tomáš Uvízl a přes něj se k repráku nedostanu. Sranda :D. Bylo by to asi něco podle nálady, nemám žádnou konkrétní písníčku nebo žánr hudby co bych si musel před utkáním pustit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.