Matyáš Zbořil: Vedení Lokomotivy mi vyšlo vstříc a dalo mi nabídku, která se nedala odmítnout

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě, po Lukáši Jurnečkovi a Danu Bouškovi jste se stal dalším hráčem z Lokomotivy, který získal toto ocenění, musíte něco přispívat do klubové kasy?
Děkuju všem co pro mě hlasovali, vážím si toho. Jojo budu muset, hned potom, co pokladník zjistil, že jsme vyhráli již další hlasování, tak oznámil, že pokuty bude muset navýšit, jestli to takhle bude pokračovat, o čemž já jsem přesvědčen.
Proti Hronovu jste se parádně trefil, jaký to byl zápas?
Do každého zápasu vstupujeme s tím, že chceme vyhrát, nebyl to lehký zápas, ale povedlo se nám dát první gól, pak se nám už hrálo lépe, všichni kluci odmakali zápas naplno.
Do Lokomotivy jste přestoupil ze Slavie, co bylo důvodem?
Ze Slávie jsem odešel ze stejného důvodu, kvůli kterému jsem odešel z B týmu FC Hradec Králové a to je škola. Studuji práva v Plzni a neměl jsem čas na tréninky a to se projevovalo na moji herní vytíženosti, naštěstí vedení Lokomotivy mi vyšlo vstříc a dalo mi nabídku, která se nedala odmítnout.
Jak se vám v týmu líbí?
V týmu je super kabina, s klukama jsme si sedli a myslím si, že to je i čím dál tím víc vidět, hlavně na hřišti.
Největší fotbalový úspěch?
Během mého dlouholetého angažmá v FC Hradec Králové, kde jsem prošel každou kategorií od školičky až po B tým jsem zažil nespočet fotbalových úspěchů, ale kdybych měl nějaký vyzdvihnout, tak to nejspíš bude start v ČFL za B-tým.
Co rád děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Celkově ve volném čase rád sportuju, ať už to je jakýkoliv sport. Každopádně, jak už jsem psal výše, studuji v Plzni, takže určitě neodmítnu pár vychlazených načepovaných plzniček s partou kamarádů.
Oblíbený hráč a klub?
Zinedine Zidane, Real Madrid

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.