Můžeme být první, kteří doposud neporažené Boskovice připraví o body, věří Michal Lahodný

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal brankář Ostrova u Macochy Michal Lahodný. Zprostředkovali jsme s ním rozhovor, který si můžete přečíst zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k ocenění, jaké máte z výhry pocity?
Musím poděkovat všem co pro mne hlasovali, jsem nad míru spokojený, je určitě hromadu kvalitnějších hráčů v okresním přeboru a to je pro mě čest, že jako nováčka v soutěži hlasovali právě pro mě a tím jim děkuji.
Celé hlasování již od začátku táhli především fanoušci Ostrova, celých 25 hodin jste byl na prvním místě a získal jste neuvěřitelných 78%, co říkáte na takový průběh a kdo si myslíte, že nejvíc posílal hlasy?
Jak jsme se dozvěděli, že jsem v sestavě kola tak samozřejmě hlasoval celý klub a kamarádi, kdo byl na zápase tak měl taky možnost určit jestli si to zasloužím nebo ne.
Kolik bude takový úspěch v kabině stát, nebo donesete do kabiny občerstvení?
Jelikož sem pokladník tak samozřejmě do kasy něco cinkne a nebude to levné (smích) a občerstvení? Ano bečka piva bude to už sem od kluků slyšel než se začlo hlasovat.
V hodovém derby jste dlouho drželi šanci na plný počet bodů, především Váš výkon byl velice kvalitní, jak byste ohodnotil utkání v Lipovci, před tak velkou diváckou kulisou?
Byl to pro mě dá se říct svátek, hrával sem tam s klukama, co hrají dnes se mnou v Ostrově tudíž jsme se na to těšili všichni, ale hlavně jsme si přáli aby utkání proběhlo bez zranění a bez žádných problémů a můžu říct že jsme to zvládli na jedničku a musím kluky pochválit protože to zvládli na 200%.
Čekají Vás zatím stoprocentní Boskovice/Letovice, co očekáváte od zápasu a jak jste připravení?
Na tenhle zapas jsme samozřejmě připraveni. Výhodou je, že hrajeme doma a můžeme být první kteří doposud neporažené Boskovice připravíme o body...
Zažili jste historický postup ze 3. třídy, jak intenzivně a jak dlouho probíhaly oslavy po postupu?
Na domácím trávníku jsme přivítali Velké Opatovice 3 kola před koncem nadstavby a viděli jsme, že když vyhrajeme, tak postupujeme do okresního přeboru.. vyhráli jsme bezkonkurenčně 4:0 a začly oslavy na hřišti, v kabině a potom pokračovali dá se říct měsíc v kuse hold po 50 letech je po 50 letech.
Máme za sebou pět kol a tabulka se začíná pomalu stabilizovat, jaké máte očekávání od zbytku sezóny?
Ano je to hodně vyrovnaná tabulka, budeme se snažit dát do toho co bude v našich silách, každopádně do 7. místa je náš cíl.
Vaše kariéra je spjata především s Lipovcem a nyní působíte v Ostrově, co byste řekl že byl Váš největší úspěch v kariéře?
Každopádně postup do okresního přeboru s Ostrovem. V kabině vládne pohoda, sranda a jsme jak jedna velká rodina a to je to nejdůležitější krok k úspěchu!
Máte nějaký předzápasový rituál?
Ano předzápasový rituál je, ale to ví jen ten kdo mě zná. (smích)
Čemu se věnujete, když zrovna nejste na hřišti?
O víkendu samozřejmě pivko s klukama z mančaftu, občas nějaký ten koníček (bowling). A přes týden v zaměstnání, jezdím po Evropě takže času moc není.
A na závěr, jaký máte názor na portál fotbalunas.cz a co byste na něm zlepšil?
Vynikající portál, kde můžeme sledovat dění nižších tříd, je to pro nás takový nejnižší Livesport, určitě hodnotím velice kladně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.