Tomáš Marek - 1. A by Slavkovu slušela

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Sledoval jste hlasování a hecoval jste své fanoušky? A co na výhru říkáte?
Děkuji, hlasování jsem bedlivě sledoval jelikož to bylo do poslední chvíle docela vyrovnané. Fanoušky jsem nijak zvlášť nehecoval, ale jsem rád že jsem dostal tolik hlasů a tím taky fanouškům děkuji. Co na to říct, jsem rád že se mi to alespoň jednou povedlo, ale na druhou stranu vím že to nebude zadarmo
Bude nějaká oslava? Mohou se spoluhráči těšit na nějaké menší občerstvení?
Tak určitě budu muset klukům něco donést, to k tomu patří, ale hlavně pokladník by mi to určitě neodpustil
Nominaci jste získal jako brankář, protože jste musel zaskočit za zraněného kolegu Borče. Jak na tom Danek je? A kdy se asi vrátí do branky?
Ano byla to nepříjemná situace hned na začátku zápasu a přeji mu brzké uzdravení. Bohužel má zlomené zápěstí a vypadá to že na podzim už si nezachytá.
Jak vůbec ke zranění došlo?
Bylo to z překvapivého útoku hned z rozehrávky, který jsme totálně prospali a Danek výborně vychytal hostujícího hráče v akci jeden na jednoho, bohužel ale při vychytané střele si otočil zápěstí.
Kdo určil, že do branky půjdete vy? Nekoukal jste, zda se této role nechopí kapitán Urban, který v mládí začínal jako brankář? Nebo jste prostě vzal rukavice a šel jste?
V tu chvíli to byl docela velký zmatek, že nikdo moc nevěděl, co bude. Co jsem po zápase slyšel tak to prý rozhodl náš vedoucí Faktor, ale já jsem byl plně smířený s tím že do toho půjdu, jelikož nikoho jiného bych si tam po pravdě ani neuměl představit. Neprohravat v té chvíli 0:1 tak by tam určitě šel Urbi, ale my jsme potřebovali dávat góly takže on nepřipadal v úvahu.
Jaký to pak byl pocit stát v bráně a čelit útokům soupeře? Který zákrok byl nejtěžší? A kdy jste se v bráně cítil nejhůře?
Pocit to byl vcelku zvláštní, ale taky trochu nudný, jelikož od té doby už soupeř skoro žádnou šanci neměl. Nejtěžší byl asi hned ten první, jelikož to byl hned přímý kop okolo šestnáctky a já si nechtěl udělat ostudu před všemi fanoušky že dostanu gól.
Do brány jste šel za nepříznivého stavu. Věřil jste, že je ve vašich sílách zápas otočit? A kde se podle vás lámal zápas ve váš prospěch?
Určitě jsem v to věřil, i přes to jak jsme do zápasu vstoupili a taky děkuji celému týmu, že se všichni dokázali zvednout a dotáhnout to do vítězného konce.
Jak jste viděl průběh zápasu pro vás z netradiční pozice?
Člověk se na to dívá jinak, ale určitě bych to za svůj post neměnil.
Chtěl byste si znovu vyzkoušet pozici brankáře? Nebo vám vyhovuje vaše pozice v obraně?
Tak určitě, když bude zase nejhůř, se tam rád postavím, ale myslím si, že užitečnější budu jinde.
Minulý týden jste dostali pořádnou facku v Krnově. S jakou taktikou jste do zápasu šli? A kdo v soupeřově dresu vám dělal největší problémy?
To byl hodně velký zkrat a doufám, že už se tohle opakovat nebude, ale pořád je to jenom sport a stát se může všechno. Mi osobně žádný ze soupeřových hráčů problém nedělal.
Jste hodně mladý. Jaké máte fotbalové sny? Chcete si zahrát vyšší soutěž, a která je vašim vysněným snem?
Tak starý ještě nejsem, ale nějakou Anglii si určitě nekopnu. Rád bych ještě se Slavkovem postoupil do 1.A a taky tady zůstal co to půjde.
Jste spokojen se startem Slavkova do sezóny? A jaké máte vůbec ambice?
Start sezóny je zatím dobrý, až na ten zkrat v Krnově, ale je začátek sezóny a ke konci je to ještě dlouhá cesta. Naše ambice jsou určitě postoupit do 1.A, a já si myslím, že taková soutěž do Slavkova patří.
Jaké jsou vaše koníčky a jak trávíte svůj volný čas?
Momentálně kromě fotbalu si moc jiných koníčku neužívám kvůli rekonstrukci, ale určitě mám rád horská kola a přes zimu se věnuji hokeji. Ale to vše je samozřejmě až za rodinou, která se mi pomalu rozrůstá.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.