Mladý nadějný šipkař i výborný brankář, díky kterému se Písek vyhřívá na 1.místě a doufá, že jeho výkony budou mít u fanynek úspěch!!!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši v prvé řadě, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci a pokud ano měl jsi dostatečnou podporu ?
Děkuji moc, je to pro mě něco neuvěřitelného. O své nominaci jsem se dozvěděl na tréninku a kluci mi to hodně přáli.
Překvapila tě samotná nominace, popřípadě výhra hráče kola?
Ano hodně mě to překvapilo, ani ve snu by mě nenapadlo že bych mohl kdy vyhrát hráče kola.
Jak by si nám zhodnotil start soutěže, který i díky tobě vyšel Písku na výbornou ?!
Start soutěže nám vyšel náramně, kluci na hřišti vždycky nechali všechno a díky tomu jsme získali důležité body z kterých můžeme těžit i na dále.
Musím se zeptat proč zrovna Písek? Byl jsi v Tošanovicích a Oldřichovicích a teď Písek? Proč?
Abych řekl pravdu, chtěl jsem už svou fotbalovou karieru skončit, měl jsem poraněný kotník a už jsem nechtěl riskovat žádné další zranění, ale snad po půl roce co jsem nehrál se mi ozval předseda z Písku Jan Ligocki s tím že nutně shánějí brankáře, protože dosavadní gólman se jim zranil, tak jsem nato kývnul a teď jsem za to rozhodnutí nesmírně rád, lepší partu než je v Písku by jste asi marně hledali.
Tví spoluhráči tě i přes tvůj mladý věk rychle přijali do party, myslíš že to je tvým dosavadním výkonem nebo v tom hraje roli třeba něco jiného, jako pozápasové,, tiskovky´´?
Vůbec nevím čím jsem kluky tak zaujal, možná je to mými výkony, možná je to něčím jiným, ale jsem rád že mě přijali mezi sebe (smích).
Chvála se na tebe hrne ze všech stran, cítíš podporu nebo naopak tlak na tvou osobu, protože 1 inkasovaná branka za 3 zápasy je skvělý start. To musíš mít i hodně fanynek ne?
Rozhodně cítím velkou podporu od spoluhráčů jak v kabině tak i na hřišti, jak už jsem říkal je to skvělá parta, která drží při sobě a navzájem se podporuje. Zatím jich moc není těch fanynek, ale snad se to časem zlepší (smích).
Když jsme u těch fanynek. Ty máš nějakou velkou fanynku z Návsí, tak nám prozraď jak je to moc vážné ?
Jsme spolu už 2 roky a je to super holčina která mě neskutečně podporuje a motivuje, jak na hřišti tak i doma, za to jí bych chtěl moc poděkovat.
Každý fotbalista má nějaké své rituály před i možná během zápasu. Máš taky nějaký a pokud ano jaké?
Já nemám žádný rituál, akorát mám svůj náramek pro štěstí, který mi ho asi fakt nosí (smích).
Prázdniny rychle utekly a už tu máme školní rok. Prozraď nám fanouškům jak si prožil ,,prázdniny´´ a jakou pozici máš v Třineckých železárnách? No a jak tak poslouchám, tak na Třinecku tam pracuje snad každý ,,fotbalista´´ ? Do školy již neplánuješ nebo co do budoucna?
Snad celé prázdniny jsem něco dělal, asi nebyl jediný den co bych vysedával doma, chodil jsem hrát tenis, fotbal, pořád někde na výlety se slečnou a taky docela pracovně no (smích). V železárnách dělám taviče na ocelárně, takže přes ty vedra jsem se docela zapotil. Ano je to tak, sám znám málo fotbalistů co by nepracovali v železárnách (smích). Školu jsem zkoušel, ale moc to nevyšlo, při zaměstnání to není vůbec jednoduché (smích).
Jako správný fotbalista máš určitě i ty nějaký svůj vzor nebo tým, kterému fandíš a proč?
Mím oblíbeným týmem je rozhodně Bayern Mnichov, ve kterém mám i svého oblíbeného hráče a tím je Manuel Neuer, moc se mi líbí jeho styl chytání.
Ve volném čase rád hraješ šipky, hraješ na nějaké úrovní nebo ,,hospodská liga´´? A baví tě i jiné sporty? Co rád děláš ve volném čase?
Šipky hraju strašně moc rád, je to sport při kterém si oddechnu. Hraju za tým Jokers Třinec a hrajeme v 3 lize, taky tam máme super partu. Krom šipek se taky věnuju tenisu, ale to nedělám na žádné profi úrovni, jen si chodím s kamarády jen tak pinknout jak se říká (smích).
Jaká byla z tvé strany letní příprava na sezonu a jaké máte jako tým cíle? A změnili se cíle nějak, že vám vyšel start sezóny?
Letní příprava byla dosti náročná, na sezonu jsme se připravovali hlavně kondičně a s míčem jsme moc v kontaktu nebyli. Náš cíl je na konci sezóny skončit minimálně na pátém místě.
Určitě se musím zeptat jestli tě něco samotná nominace na hráče kola a výhra bude něco stát do kabiny, prý to totiž nebude jen tak ?! A jelikož rád zpíváš tak se kabina těší na tvoje karaoke !
Klukům musím určitě něco donést, a nebude toho málo tak doufám, že to zvládnou (smích).
A na závěr se tě zeptám jestli máš pro někoho nějaký vzkaz, popřípadě co by si chtěl vzkázat?
Chtěl bych strašně moc poděkovat celému týmu, bez nich bych tohle nikdy nedokázal. Děkuju moc chlapi.
Já ti děkuji za rozsáhlý rozhovor, ať drží zdraví a ať se ti daří jak na hřišti tak mimo něj.
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.