Záložník Rychnova Jaroslav Švarc: Kdybych měl vybrat největší baviče, byli by to Kuba Jedlinský s Davidem Hanykem, kteří spolu dokážou předvést neskutečné věci

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě, co na to řeknou spoluhráči, budete muset něco přispět do klubové kasy?
Děkuji. Pravděpodobně si to náš pokladník Martin Hanyk nenechá ujít, a tak mě příspěvek do klubové kasy určitě nemine. Alespoň bude více peněz na rozlučku (směje se)
Rychnovské béčko postoupilo do I.B třídy jako vítěz okresního přeboru, jak zatím hodnotíte úroveň soutěže, je to velký skok?
Kvalitativní rozdíl mezi soutěžemi je určitě znát. Utkání se hrají ve vyšším tempu a nabízejí více pohledných akcí. Naše zápasy v I.B třídě byly zatím velmi vyrovnané a některé z nich jsme rozhodli až v posledních minutách. Předpokládám, že i další zápasy budou v podobném duchu.
Po čtyřech kolech držíte čtvrté místo a zatím jste neporaženi, jaký zápas byl pro vás zatím nejtěžší?
Jsme rádi, že se nám v úvodních zápasech podařilo navázat minulou sezónu, kterou jsme prošli neporaženi. Jako nejnáročnější zápas doposud hodnotím hned ten první proti Velichovkám, který se odehrával v deštivém počasí na rychnovské umělce. Zápas byl plný soubojů, a přestože jsme v zápase dvakrát prohrávali, podařilo se nám z tohoto utkání brát alespoň bod.
Jaká je v klubu parta? Kdo je největší dříč a bavič týmu?
Dle mého názoru máme v klubu skvělou partu. Jsme tým převážně mladých hráčů a trávíme spolu spoustu času i mimo fotbal. Největším dříčem je za mě Roman Zajíček, který táhne rychnovské áčko již spoustu let. Kdybych měl vybrat největší baviče, byli by to Kuba Jedlinský s Davidem Hanykem, kteří spolu dokážou předvést neskutečné věci.
Za týden Vás čeká zápas proti rezervě Náchoda, jaký zápas očekáváte?
Rezerva Náchoda je po čtyřech kolech zatím třetí v tabulce s patnácti vstřelenými góly. Stejně jako my mají mladý tým, což by mohlo přinést ofenzivní fotbal nahoru dolu. Očekávám velmi těžký zápas, ve kterém padne hodně branek.
Oblíbený hráč a klub?
V Česku je to jednoznačně SK Slavia Praha, kde je mým oblíbeným hráčem Tomáš Holeš. Ze zahraničních týmů je mi nejsympatičtější Arsenal FC spolu s křídelníkem Bukayem Sakou.
Co rád děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Když zrovna nehraji fotbal, často sleduji fotbalová utkání svých oblíbených týmů – ideálně s přáteli v hospodě. Kromě fotbalu rád hraji tenis a jezdím na kole. Dále mám v oblibě cestování a poměrně dost času trávím s rodinou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.