Zápas končí až ho sám odpískám, říká hráč roku Marek Ramšák

Vítězem Hisense sestavy roku 2022/23 v soutěži 1.B třída sk.C se stal Marek Ramšák z týmu TJ Pátek. Marek přišel do Pátku až v zimní přestávce a za jarní část sezony se stal 3x hráčem kola a stihl nastřílet neuvěřitelných 21 branek. Vy si nyní můžete přečíst rozhovor s Markem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, byl jsi celkem jednoznačně zvolen hráčem sezony. Sledoval jsi průběh? A udělal ti výsledek radost?
Když byl čas, tak jsem samozřejmě sledoval a ano udělal. Chtěl bych všem moc poděkovat.
Výsledek hlasování ukázal, že ti spousta lidí fandí a přeje úspěch. Víš, kdo pro tebe nejvíce hlasoval? A chtěl by jsi někomu speciálně poděkovat?
Všem co hlasovali bych chtěl poděkovat (rodina,kamarádi,spoluhráči atd). Speciálně bych chtěl poděkovat mému tátovi, ten hlasoval nepřetržitě!
V jarní části jsi nastřílel neuvěřitelných 21 branek. Laťku jsi si nastavil vysoko. Bude v novém ročníku tvým cílem tento počet překonat?
Samozřejmě mám rád každou výzvu, takže tohle číslo chci na 100% překonat.
Tvůj vliv na tým není jen o střílení branek. Co by jsi nám řekl o tvých poločasových proslovech k spoluhráčům?
Snažím se každého hráče motivovat a dokázat, že hrát se dá s každým a vždycky mít cíl vyhrát! Ať je to na tréninku a nebo v zápase.
Také jsme se dozvěděli, že po zápasech chodíš pozdě domů. K tomu by jsi nám dokázal něco říct?
Asi jenom jak říká můj kamarád a spoluhráč Ondřej Puk “zápas končí až ho sám odpískám”, takže občas se hraje až dlouho do noci. Ale to k tomu patří, protože parta se má utužovat a myslím, že to se nám taky daří a je to klíč k úspěchu.
Právě probíhá příprava na novou sezonu. Jak jsi s přípravou spokojen?
Trénujeme 2x týdně. Trenér Šercl preferuje herní tréninky, takže je to všechno s balónem, takže si nikdo nemůže stěžovat. Tréninky jsou velmi kvalitní a výživný. Zatím jsme odehráli dvě přátelské utkání které sme zvládli vítězně, ale to není tak důležité jako to, že se trenér snaží zapojovat mladší kluky pro které je každá minuta v chlapském fotbale velmi důležitá.
V druhé polovině sezony Pátek ukázal, že se s ním v nové sezoně musí počítat v boji o horní příčky. Jaké týmy očekáváš na špici tabulky a s jakým cílem půjde do sezony Pátek?
Já doufám a věřím, že v horních příčkách budeme bojovat my, ale bude to velmi náročná sezóna jelikož má podle informací padat ze soutěže 5-6 týmů, takže to bude velmi zajímavé. Cíl je vždycky vyhrávat, takže do toho půjdeme od prvního zápasu a druhý určitě jak už jsem zmiňoval, zapracovat mladé kluky a dát jim prostor k růstu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.