Obránce Meziměstí Patrik Urban: Myslím si, že jsme nikdy nepošilhávali po vyšším cíli, než nyní

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po Pavlu Smrčkovi a Miroslavu Balínovi jste jako další hráč Meziměstí získal ocenění hráče kola, čeká vás příspěvek do klubové kasy a co na to spoluhráči řeknou?
Je fakt, že různých pokut a příspěvků máme zavedených celkem hodně, ale tento typ příspěvku ještě nemáme. Nicméně, koupě potréninkové basičky do kabiny, mě asi nemine. Jinak spoluhráči gratulovali jak blázni, někteří i tleskali. Vámi zmínění dokonce uronili i slzičku, jakou měli radost z toho, že jsem se konečně zařadil mezi ně, mezi elitní skupinku vyvolených hráčů.
Na začátek sezóny máte za sebou dva velmi divoké zápasy, nejdříve remíza 6:6 z Teplicemi a teď jste o výhře v Opočně rozhodli v poslední minutě, jaký to byl zápas?
To je pravda, tyto dva zápasy byly lehce náročné na nervíčky, ale důležité je bojovat až do konce. Do Opočna jsme jeli s trochu přehozenou sestavou, jelikož jsme měli absenci některých hráčů, ať už kvůli dovoleným nebo zranění, takže jsme byli zvědaví, jaký bude průběh zápasu. Nicméně zápas se nám herně velice povedl a v druhé půli jsme si vytvářeli jednu šanci za druhou. Byla trochu škoda, že jsme si ty tři body trochu zkomplikovali, ale jak jsem říkal výše, bojovali jsme až do konce a vyplatilo se.
Pavel Smrček říkal, že se vždy po výhře při venkovním zápase stavujete na benzince a slavíte už cestou, proběhla oslava i teď?
Tento zápas byl specifický v tom, že jsme hráli už od 10:00, takže se žádné velké slavení nekonalo. Přece jen, v tom teple by málokdo vydržel až do večera (směje se)
Jaké jsou cíle týmu pro tuto sezónu?
Myslím si, že jsme nikdy nepošilhávali po vyšším cíli. Minulá sezóna se nám celkem povedla a jen o kousek nám uteklo čtvrté místo, takže pro letošek by bylo za dostiučinění, kdybychom na něj dosáhli. Uvidíme, jak se sezóna bude vyvíjet, máme stabilní a hlavně zodpovědnou partu, která neustále maká, ale už teď vidíme, že pár nešťastných zranění může danou situaci celkem zkomplikovat.
V Meziměstí se před sezónou založil i B-tým, jak si myslíte že se jim bude dařit?
Myslím si, že by se jim mohlo dařit, ale nebude to jednoduché. Jsou to mladí a šikovní vlčáci, co chtějí hrát. Odmakali s Ačkem nespočet tréninků, takže vím, že mají na to hrát pěkný fotbal. Bude to, ale chtít trochu pokory v prvních zápasech a hlavně bez hádek, protože pokud udrží klidnou hlavu a budou makat, výsledky se určitě dostaví.
Jaký je váš oblíbený hráč a klub?
Oblíbených hráčů mám spoustu, hlavně tedy v mém oblíbeném klubu Lokomotiva Meziměstí
Co rád děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Velice rád jsem s rodinou, jezdím na motorce a především si strašně rád dělám ze spoluhráčů trochu srandu (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.