Těším se, až se uvidím s kamarádama a dáme po zápase nějakou tu šťávu, říká Tomáš Novotný na nadcházející zápas s Křižanovem

Hráčem prvního odehraného kola se podle hlasování stal Tomáš Novotný, který pomohl Hamrům k vysokému vítězství proti Velké Losenici. Přečtěte si ním nyní celý rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas proti Losenici z tvého pohledu?
Tak asi bych začal takhle, nechápu, že jsem vůbec vyhrál nějakého hráče kola. Zajímalo by mně, kdo mně posílal hlasy, ale na druhou stranu jsem rád, že jsem alespoň trošku mezi lidmi kteří fotbalu rozumí oblíbenej! A teď k věci. Hodně lidí nás pasuje do role favorita soutěže, že každému týmu budeme sypat a poustoupíme bez komplikací, ale podívejte se, jakou obměnou jsme prošli. Skončilo nebo je zraněných 5 až 8 hráčů, se kterými nemůžeme letos počítat. Zase na druhou stranu přišli mladí perspektivní hráči, kteří se potřebují otrkat a zapadnout do party, ale myslím, že zapadnou rychle. Zápas to byl z naší strany nic moc, to říkám z mého pohledu. Hodně nepřesností, pomalá hra do předu, ale především klid ve finální nahrávce a zakončení, na tom musíme zapracovat.
Co říkáš konkrétně na svůj výkon?
Na svůj výkon říkám jen tohle, je pořád co zlepšovat na staré kolena.
Jaké jsou přesně v III. třídě vaše ambice? Případně změnily se po povedené premiéře sezóny?
Pro mě to je jednoznačný, ale bohužel se musíte zeptat jak ostatních tak i vedení!
Máš nějaký fotbalový idol? Případně jaký byl tvůj fotbalový idol v dětství nebo celkově první?
Těch fotbalových idolů co jsem měl bylo dost, ale radši si to nechám pro sebe.
Sparta nebo Slavia? Případně fandíš i jinému klubu na národní nebo světové úrovni?
No po úterním zápasu bych se radši nechtěl vyjadřovat, hlavně že trénovali penalty a k tomu bych chtěl něco dodat, pane Havlík, neserte se na penalty, když to taky neumíte kopnout (díky).
Na našem webu je u tebe napsané, že jsi záložník. Baví tě více hrát v obraně, nebo právě v záloze?
Tak to už si přepište, hodně dlouho už jsem obránce (stoper se zkušenostmi), ale není vyloučeno, že se občas vyskytnu i na střední záloze, když je potřeba. Spíš ten stoper mě baví více.
Co tě mimo fotbal baví, máš nějaké koníčky?
Momentálně jezdím na kole a nebo se jdu projít, prostě si zapnu sluchátka s hudbou a vypínám jak od práce, tak i od některých lidí.
Film nebo kniha?
Kniha, tak to vůbec! Určitě filmy.
Čeká vás zápas proti béčku Křižanova. Očekáváš podobnou demolici jako s Jimramovem v podobě devíti gólů, nebo se Křižanov vzchopí a bude z toho otevřený zápas?
Především na zápas proti Křižanovu se těším, jelikož jsem tam několik let působil. Takže se těším, až se uvidím s kamarádama a dáme po zápase nějakou tu šťávu. Co se týče zápasu, uvidíme s čím kluci z Křižanova přijedou, ale především s čím nastoupíme my, takže těžko hodnotit ale čekám tři body pro nás.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.