Záložník Teplic Radek Lauryn: Pár hattricků už se mi povedlo ale za 5 minut? To je asi premiéra

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Teplice jsou nováčkem I. B třídy, jak velký úspěch pro tým je postup do krajské soutěže?
Úspěch to samozřejmě je, Teplice hráli B.třídu už asi dvakrát a teď se to povedlo znovu skoro po 15 letech. Je to pro nás výzva ale věřím tomu že s týmem jakým teď máme je šance se udržet
Váš úvodní zápas v derby z Meziměstím stál za to, padlo dvanáct branek a zápas byl napínavý do poslední minuty, jak zápas hodnotíte a zažil jste někdy podobně utkání?
Bylo to pro nás na úvod hned derby a určitě jsme chtěli pokračovat v dobrých výkonech z Okresního přeboru. Bylo na nás znát že nervozita nám trochu svazovala nohy a Meziměstí šlo dost brzy do vedení z dvou penaltových kopů, jeden z nich jsem měl i na svědomí já kdy jsem udělal chybu a poslal velmi šikovného kapitána domácích k zemi. Zápasy za takového počasí jsou hodně o chybách i díky jim byl počet branek tak vysoký, takovýhle zápas nahoru dolu jsem snad ještě nezažil. Po poločase to bylo jen o jeden gól, ale vstup do druhého poločasu se nám moc nevyvedl a brzy to bylo zase o 3 góly. Ale ukázali jsme že se rozhodně nevzdáváme, jen škoda že jsme vedení minutu před koncem neudrželi.
V zápase se vám povedlo vstřelit tři branky za pět minut, povedlo se vám někdy něco podobného?
Pár hattricků už se mi povedlo ale za 5 minut? To je asi premiéra
Jaká branka byla nejhezčí?
Popravdě? ani jeden gól nebyl moc pohledný pro oko diváka (směje se), ale na krásu se naštěstí nehraje a já jsem rád že to tam takhle napadalo,i když trochu se štěstím.
Jaké jsou ambice a cíle týmu pro tuto sezónu?
Cíl je se hlavně udržet a jestli to dá na něco víc to uvidíme v průběhu sezóny. Pár týmů známe ale většina pro nás bude nová zkušenost, takže nevíme co od koho čekat. Každopádně jak jsem řekl my se nevzdáváme a půjdeme do každého zápasu s tím že chceme vyhrát!
Jakou máte v týmu partu a kdybyste měl vybrat největšího týmového baviče, kdo by to byl?
Partu máme skvělou. Dá se říct že většina týmu spolu hrajeme už od přípravky. A to si myslím že je ten hlavní důvod proč se nám tak daří. Největší bavič? Možná to budu já (směje se) ale asi bych řekl že jsme všichni veselá kopa, a o to víc když se vyhrává, ty oslavy pak stojí za to.
Co na vítězství v anketě a rozhovor řeknou spoluhráči, budete muset něco přispět do klubové kasy?
Určitě budou rádi, a já jim tímto chci moc poděkovat protože vím že pro mě hlasovali. No levné to mít rozhodně nebudu, u nás se platí i za to když na treninku překopnete bránu a jdete míč lovit do řeky (směje se). Díky samozřejmě všem kdo pro mě hlasovali ať už to jsou kluci z týmu ale i fanoušci co na nás chodí. Díky!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.