Stanislav Libřický: Nejsem typ, co po padáku uteče a radši se z toho zkusíme zase vyhrabat nazpět!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Malšovice se bohužel loučí s I.B třídou, jak je v týmu atmosféra?
Atmosféra souvisí s průběhem sezóny. Věřím, ale že jsme si vše vyříkali na rozlučce a do nové sezóny půjdeme s dobrou náladou.
Jaký je plán, chcete se hned v následující sezonu vrátit do krajských soutěži nebo chcete stabilizovat tým a zapojit mladé hráče?
Ideálně se prát o vrchní příčky s mladými hráči. Určitě bychom potřebovali omladit, ale bohužel není moc kde brát a nekrást.
Na čem musíte v týmu nejvíce zapracovat?
Letos jsme vyhořeli na obou stranách. Jak obranná fáze, tak zakončení. Většinu zápasů jsme byly lepším týmem a stejně jsme většinu prohráli. Takže potřebujeme zlepšit oboje!
Tobě se v sezoně střelecky i herně dařilo, zůstaneš v týmu i pro následující sezonu nebo vyzkoušíš jiné angažmá?
Lépe se mi hrálo až ke konci sezóny, jinak mě stále trápily zdravotní problémy a herně to za moc nestálo. Nejsem typ, co po padáku uteče a radši se z toho zkusíme zase vyhrabat nazpět.
V Malšovicích se už dokončuje stadion Votroků, budeš chodit na zápasy a jak si myslíš, že se bude dařit pod novým trenérem Webrem?
Už se na to všichni těšíme a určitě, když bude čas, tak se rád půjdu podívat. Věřím, že si udrží stávající výkonnost z posledních sezón.
V Malšovicích budete pořádat Sokol cup, zúčastníš a jaké máte případně s týmem ambice?
Zúčastním se s týmem Malšovičáků a rozhodně vyhrajeme!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.