V této sezoně se nám úplně nedařilo, říká Miloslav Bratršovský

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Miloslav Bratršovský z Velké Losenice, který přispěl dobrým výkonem k remíze svého týmu proti Hamrům B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Miloslave, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Z mého pohledu to byl jeden z našich nejlepších zápasů v sezóně. Nejspíše to bylo tím, že už jsme se těšili na odpolední souboj s kýtou a s výčepem. Jeli jsme tam s vědomím že Hamry využijí domácího prostředí a vývoj zápasu si pohlídají nebo s nimi budeme hrát vyravnanou partii a o výsledku rozhodnou maličkosti. Jediné co mě mrzí že v 90. minutě naše Losenická legenda "Diego Molito" (Jiří Molík) dal gól, ale kvůli údajnému offsidu nebyl gól uznán. Jinak byla se zápasem spokojenost, určitě byl zajímavý i pro oko nejednoho fanouška.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
S výkonem jsem opravdu hodně spokojený, jelikož jsem hrál ještě s menším zraněním a nevěděl jsem jestli to zvládnu. Ale nakonec to bylo v pohodě.
Jak by si hodnotil uplynulou sezónu?
V této sezoně se nám úplně nedařilo. Kolikrát jsme byly v dobrém rozpoložení, ale udělali jsme zbytečné chyby, které zápasy bohužel pro nás rozhodly. Někdy se pro změnu zranili důležití hráči, ale s tím se v průběhu sezóny musí vypořádávat každý tým. Řekli jsme si že tuhle sezónu nějak dokopeme a příští začneme s novou energií a nebude nás tížit, že jsme prohráli zápasy, které jsme mohli vyhrát.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli rodiče už ve věku, kdy jsem teprve chodil do školky. Jak vidíte tak mě od té doby fotbal nepřestal bavit a stále mě baví. Působil jsem pouze ve svém mateřském klubu TJ Velká Losenice a nehodlám to měnit, jelikož zde máme super partu kluků.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Nemám.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
SK Slavia Praha.
Jaké máš koníčky?
Kromě fotbalu hraji i florbal, který mě baví také.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nemám žádný speciální žánr, líbí se mi tak nějak všechno, ale na komedie u kterých se zasmějete prostě nic nemá.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Kebab a pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.