Budu to mít pěkně drahé, ale neřeším to. Od toho mám svého managera, směje se hráč kola Ondřej Šteg

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým je Ondřej Šteg, hráč Spartaku Chodov. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřeji, kde jste s fotbalem začínala v kolika letech to bylo?
S fotbalem jsem začínal v Chodově a mohlo mi být tak 9, 10 let.
Jak se vyvíjela Vaše fotbalová kariéra?
Až na jednu výjimku, kdy jsem si odskočil do karlovarské Slavie (to bylo v dorostu nebo možná ještě v žácích), tak jsem věrný chodovskému fotbalu.
Jak byste zhodnotil zápas proti Kynšperku?
Věděli jsme, že Kynšperk je poslední a vůbec se mu nedaří. Tři body pro nás byla povinnost, se kterou jsme počítali a samozřejmě, i když jsme si říkali, že zápas nesmíme podcenit, tak se tak stalo. První poločas jsme nehráli vůbec dobře a dokonce jsme pustili Kynšperk do vedení. Sice jsme do poločasu dokázali zápas otočit, ale hra byla špatná. V kabině jsme si pak něco řekli a druhý poločas už vypadal jinak. Dali jsme rychlé góly a Kynšperk úplně odešel. Pro mě osobně je zatím Kynšperk jednoznačně nejslabší tým soutěže a nepochybuji o tom, že ,,pomůže" i dalším hráčům dostat se minimálně do sestavy kola:-)
Vstřelil jste v posledním utkání 4 branky. Jak byste je popsal ze svého pohledu?
Jsem rád, že se mi podařilo vstřelit branku hlavou, levou i pravou nohou. Hlavně, když už já dám gól hlavou, tak to je zážitek. To se musí sejít minimálně dva faktory. Od obrany soupeře musím mít opušťák a balon mi musí přijít přímo na hlavu, jinak se to nemůže vůbec stát. Největší radost jsem měl z branky, kdy jsem šel sám na brankáře a podařilo se mi ho lobovat. Jinak branky patřily určitě mezi ty jednodušší. Jednak mi toho soupeř dost umožnil svojí hrou a za druhé mi na všechny branky krásně nahrával náš levý bek, který mě tento zápas opravdu zásoboval (tímto tedy děkuji panu Karfíkovi :-))
Už jste někdy vstřelil tolik branek v jednom zápase?
V žáčkách a dorostu ano. V chlapech si nepamatuji, že by se mi něco takového povedlo.
Funguje v Chodově týmová kasa? O kolik Vás pokladník „obral“?
Samozřejmě týmová kasa u nás funguje a za kolik to bude? To se teprve dozvím. Ale vím, že kluci něco kujou a určitě se mi to nebude líbit:-) Nicméně zaplatím rád, protože dát 4 góly a stát se hráčem kola se nepodaří každý víkend.
Chodov je aktuálně na 4. příčce tabulky. Co udělat proto, aby se stále držel takhle nahoře? Obzvláště, když je to nováček soutěže...
Staronový nováček. Pouze jsme si na rok odskočili vyzkoušet něco jiného. Máme skvělé hráče, dobrého trenéra i zázemí. Od minulého roku je tu velmi dobrý kolektiv i atmosféra, tedy něco co tady nějaký čas chybělo. Pokud toto všechno vydrží, tak se o nás vůbec nebojím. Vím, že můžeme hrát ještě mnohem lépe.
Jak jste se dozvěděl o tom, že jste vyhrál hlasování o nejlepšího hráče kola?
Volali mi kluci z fotbalu a samozřejmě nezapomněli zmínit, že to budu mít pěkně drahý. Nicméně já takové věci neřeším. Od toho mám svého managera (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.