Občas si odskočím na výjezd k dobrovolným hasičům do NMnM, říká hráč 26.kola Vysočiny - Vojtěch Dobrovolný | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Vojtěch Dobrovolný hrající za SFK Vrchovina.Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ještě jednou gratuluji, víte kdo pro Vás mohl hlasovat?
Vím akorát o své rodině a přítelkyní která se kůly tomu u vás zaregistrovala aby mohla hlasovat častěji. (Smích)
Proti Dukovanům jste skóre srovnal a potom i navýšil ve Vás prospěch, popíšete nám ty situace?
První gól padl po kombinaci na pravé straně hřiště kdy jsme si to s Petrem Sytařem narazili a dostal jsem se do vápna kde jsem nepřemýšlel a střílel na branku a padlo to tam. Druhy gól padl z levé strany kdy už si moc nevybavuji jak se to seběhlo ale najednou jsem se ocitl na hranici velkého vápna tak jsem to levou nohou zkusil vystřelit a prošlo to. (Smích)
Co říkáte na Vaši celou sezónu? Byla podle představ?
Z sezónou moc spokojený nejsem, čekal jsem, že budeme hrát o vyšší příčky. Doufám, že ta nadcházející sezóna bude lepší. (Úsměv)
Čeká Vás odpočinková pauza nebo aktivní?
Bude to nejspíš vyvážené jak nějaká túra po horách v ČR, tak i odpočinek u moře.
Budete pro novou sezónu něco měnit, nebo se sejdete ve stejném složení?
Asi na nějaké změny dojde pokud jsem dobře informovaný. Konkrétní věci a informace bych nechal na vedení.
Koho by jste určil za kliďase a bouřliváka z týmu?
Za bouřliváka mám asi jasno a už to ají u vás v rozhovoru zmiňoval a bude to Martin Sáblík.(smích) Za kliďase to bude těžký někoho vybrat, jsme docela bouřlivý tým, ale za tuhle půl sezóny bych dal asi Libora Polnického. (Smích)
S kým m se Vám hraje nejlépe?
Nemám přímo hráče s kterým se mi hraje nejlíp. Spíše bych řekl, že se cítím lépe když je na hřišti osa týmu s kterou hraji nejdéle a rozumíme si spolu.
Jaké jsou Vaše další záliby?
Spolu s přítelkyní máme pejska se kterým travíme spoustu volného času a mimo to objíždím okolí a koukám na ostatní týmy. Do toho si občas odskočím na výjezd k dobrovolným hasičům v NMnM.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.