Záložník Meziměstí Miroslav Balín: Je to náš cíl, musíme do toho dát maximum a pokusit se 4 místo urvat!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Opět jste vyhrál v anketě hráč kola. Má na tom znovu podíl sestra a vaše přítelkyně?
Ano určitě přítelkyně poctivě hlasovala co mohla, děkuji nejen jim ale všem co pro mě opět hlasovali.
V minulém kole jste se utkali s Předměřicemi, které můžeme označit za skokany jara. Jaký to byl soupeř?
Skokani jara to jsou a ukázali že hraji ve slušné formě, ale jsem přesvědčený že jsme si měli odvést 3 body o kterých jsme měli rozhodnout svými šancemi, kterých jsme měli víc než dost, už v první půli mělo být o výsledku jasno, ale bohužel to je fotbal. Pak nás srazila penalta v posledním minutě zápasu.
V zápase jste se prosadil dvakrát, popište nám vaše góly?
První branka padla po super kombinaci nejméně 6-ti spoluhráčů, kde se přes narážečky dostal balon k Šoldovi (Petr Šolc), který už ve velmi dobré šanci připravil míč mně před branku, kde už nebyl problém ho uklidit do sítě. Druhá branka byla po kombinaci z pravé strany, míč přišel přes střed na mě kdy jsem ho poslal na Kubejdu (Jakub Kubeček) na levou stranu, který to krásně vymyslel a ze strany poslal míč před branku kde jsem ho se štěstím uklidil pod břevno. Góly tak trošku po "Lafatovsku" ve správný čas na správném místě.
Je vaším cílem čtvrté místo, o které můžete hrát i v posledním kole? Jednalo by se případně o historicky úspěch vašeho klubu?
Je to náš cíl, musíme do toho dát maximum a pokusit se 4 místo urvat. Budeme věřit, že to zvládneme a ostatní výsledky nám pomohou. Úspěch by to byl fenomenální pro nás všechny jak pro klub, pro diváky tak pro nás za tu poctivou práci na trénincích a jsem si jistý že by si to LOKO zasloužilo!
Jak se těšíte na rozlučku se sezonou?
Těším se, protože na ni trénuje celý tým celou sezonu, takže se nenechá nic náhodě a zapijeme to jak to jen půjde.
Meziměstí se v této sezóně ukázalo ve velmi dobrém světle, udržíte současný kádr i pro příští sezonu nebo hrozí odchod některých hráčů? Případně přijdou do týmu nějaké posily?
Věřím že udržíme v kádru všechny + se nám uzdraví dlouhodobě zranění hráči. O žádných odchodech osobně nevím. tak to snad nikdo nikam nepůjde. Doufám že nějaké posily k nám přijdou, uvidíme co vedení vymyslí.
Jaké jsou vaše plány na léto? Účastníte se nějakého turnaje v malé kopané?
Pořádná letní příprava určitě bude potřeba. Na nějakém turnaji v okolí se pravděpodobně ukážeme pro zpestření.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.