Chceme si spravit chuť po smolné sérii, říká hráč 29. kola Tomáš Matějka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 29. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Tomáš Matějka z Nového Hradce.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zvítězil jste v anketě hráč kola. Jak to vnímáte?
Jsem samozřejmě rád, nicméně částečně to také vnímám jako pomstu od spoluhráčů (smích). Jelikož zastávám také funkci pokladníka, tak je to od nich jediná možnost, jak se mi alespoň trošku pomstít za celoroční „šikanu“.
Vedli jste 3:0. Kunčicím se ale povedl skvělý obrat. Jak zápas zpětně berete?
Je to pro nás velká škoda. Už je to několikátý zápas, který jsme měli skvěle rozehraný, a nakonec jsme odešli pouze s bodem, odráží se to i na postavení v tabulce. Zápasy s Kunčicemi mají vždy náboj a myslím, že i toto byl nadstandartní zápas 1.A třídy. Fanouškům se musel líbit. My jsme byli samozřejmě zklamaní, vést doma 3:0 a nevyhrát, to by se stávat nemělo.
Vy sám jste autorem dvou branek, které padly před koncem a po začátku poločasu. Soupeře to jistě muselo vykolejit. Jak jste spokojený se svými góly?
Se svými góly bych byl spokojený, pokud bychom vyhráli, takhle zůstává hořká pachuť. Bohužel musím přiznat, že v tomto zápase jsem měl minimálně ještě jednu branku přidat. Za stavu 3:0 jsme měli ještě dvě 100% šance, pokud bychom alespoň jednu proměnili, myslím si, že by bylo po zápase. Zde, ale zafungovalo známé heslo „nedáš, dostaneš“. Kunčice během pár minut vstřelili dvě branky a psychologická výhoda byla na jejich straně a bohužel tak to i dopadlo.
Máte jako mužstvo nějaké ambice do posledních utkání?
Ambice se nemění, nejlépe vyhrát všechny utkání, která nám zbývají a alespoň trošku si spravit chuť po smolné sérii, kterou máme teď. Ke konci sezóny se už kupí zdravotní absence, tak je možné, že dostanou příležitost mladší hráči, což je také cíl Nového Hradce. Hráčská základna je u nás velká, tak je potřeba postupně zapracovávat mladší hráče.
Jaké máte předsevzetí do další sezóny?
Zcela upřímně jsem nad tím nepřemýšlel. Je možné, že u nás nastanou nějaké změny, tak uvidíme, co to Novému Hradci přinese. Nechám se překvapit, co vedení vymyslí a jaké ambice budou na příští sezónu.
Plánujete na něčem zapracovat?
Toto je otázka spíše na našeho trenéra (smích). Dlouhodobý cíl je zabudovávat do kádru A i B mužstva odchovance, což se předpokládám měnit nebude. Doufám, že to kluky s námi baví. Proto to všichni děláme.
Lákalo by vás si zahrát vyšší soutěž?
Už jedině na Novém Hradci (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.