Za bouřliváka v týmu musím označit bohužel sebe, říká hráč 25.kola Vysočiny - Michal Sáblík | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal  Martin Sáblík hrající za SFK Vrchovina, který se stal hráčem kola už podruhé. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ještě jednou gratuluji k vítězství. Sledoval jste hlasování? Víte kdo mohl pro Vás hlasovat?
Děkuji moc, hlasování jsem nesledoval. O mé vítězství se určitě postarala kabina a moje rodina. (smích)
Remíza s Pelhřimovem. Jak byste zhodnotil zápas?
Před zápasem bychom určitě bod brali všemi deseti. Bohužel po průběhu zápasu nás mrzí, že jsme vedení neudrželi. Zápas se divákům musel určitě líbit, padlo dost branek. Ke konci jich Pelhřimov mohl přidat i víc, ale gesta které předvedli hráči a trenér hostů mě vybičovali ještě k lepšímu výkonu. A společně se spoluhráči už jim žádný další góly nepovolili. Pelhřimov ukázal svoji sílu, ale na divizi to bude málo.
Čeká vás poslední zápas s Dukovany, chcete plně bodovat?
Samozřejmě. Chceme sezónu uzavřít vítězstvím. Sezónu nemůžeme hodnotit kladně. Proto poslední zápas pojedeme vyhrát a ne si jen užít.
Po závěrečném zápase Vás čeká i závěrečná nebo to necháte na později?
Bohužel poslední zápas odehrajeme v neděli, tak musíme závěrečnou odložit o týden. Je to sice škoda, ale nic s tím neuděláme.
Koho byste nominoval z Vašeho týmu do sestavy TOP 11? Pouze jednoho hráče
Určitě Stopera Vojtu Dobrovolného. Prokazuje svoji výkonnost celou sezónu.
Těšíte se na konec sezóny? Budete odpočívat, nebo aktivně odpočívat? (Smích)
Na konec sezóny se samozřejmě těším. Sezóna to je dlouhá. Odpočívat budu aktivně. V plánu mám nějaké turnaje v malé kopané a poté dovolenou u moře. (Smích)
Kdo je v kabině největší kliďas a naopak největší bouřlivák?
Kliďas - jednoznačně Radek Blažíček a Lukáš Slavíček, bouřlivák - Náš dědeček Péťa Blažíček a bohužel musím zmínit sebe. (Smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.