Gólman Hronova Adam Swaczyna: Rekonstrukce našeho svatostánku vypadá velice dobře, bude z toho pěkný areál!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jim gólman AFK Hronov Adam Swaczyna. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V minulém kole jste se utkaly s Velichovkami a pro trenéra a fanoušky to musel být infarktový zážitek, jak zápas probíhal?
No, probíhal jako to bývá naše poslední zápasy zvykem, tak že jsme prohrávali o poločase a zápas jsme museli otáčet, pro diváky a trenéry infarktoýy ale zároveň hezký zápas se šancemi na obou stranách. My byli i přesto že jsme prohrávali podle mě lepším týmem, jen šance které jsme měli jsme nevyužili, což se nám povedlo po změně stran a důležité body se silným soupeřem zůstaly doma.
Hronov zažívá premiérovou sezónu v I.B třídě, jak sezónu hodnotíte?
Hodnotím ji velice pozitivně myslím, že pro Hronov je 1. B třída nebo A třída ideální okres je málo. Musím říct, že některé zápasy jsme mohli zvládnout lépe, například zápas v Meziměsti a získat ještě více bodů.
Tuto sezónu jste domácí zápasy odehráli ve Velkém Poříčí, jak probíhá rekonstukce stadionu a budete příští sezónu hrát již v Hronově?
Rekonstrukce našeho svatostánku vypadá velice dobře, je vidět že už se to pomalu rýsuje a že z toho bude hezký areál. Jestli to bude po zimě nebo na další sezónu nedokážu říct, ale všichni se už těšíme!
Jaká je v Hronově parta a kdybyste měl říct, kdo je největší dříč a bavič v týmu, kdo by to byl?
Těžko říct, já si myslím že v kabině je sranda se všemi, možná když odehraji za Hronov více sezón tak přijdu na to kdo je největší bavič. Kdyžtak Vám to řeknu v dalším rozhovoru (směje se)
V týdnu jste odehráli i dohrávku proti Malšovicím, jaký to byl zápas?
Byl to velmi těžký zápas! Malšovice nehráli jako by byly na posledním místě, šance byly na obou stranách. K nám se nakonec přiklonilo štěstí a v 92. minutě jsme zápas rozhodli, což nas udrželo v B třídě i příští sezónu!
Jaké jsou cíle Hronova pro následující sezónu?
Uvidíme, jak to bude vypadat s tou obměnou těch soutěži a kdo s čím přijde. My samozřejmě chceme hrát co nejvýše.
Jaký je Váš oblíbený hráč a klub?
Už několik let jsem velkým fanouškem AC Milán a můj vzor je už někde od žáků nejlepší brankář Nelson Dida.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.