ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl Jan Droppa z Malých Hoštic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, podruhé v sezóně gratuluji k výhře o hráče kola. Jak vy sám jste byl spokojen se svým výkonem a co vám ke spokojenosti chybělo?
Děkuji. S výkonem jsem hodně nespokojený. Ke spokojenosti chyběly dva body navíc.
Výkon týmu byl podle vašich představ, nebo co byste ještě dopiloval?
Všichni musí víc zabrat, více se snažit a jezdit po prdeli. Dopilovat se musí prakticky všechno, hlavně nám vázne přechod do útoku a neproměňování vyložených šancí.
S jakými taktickými pokyny jste šli do zápasu proti Jindřichovu, a zaskočil vás soupeř něčím?
Do Jindřichova jsme přijeli pro tři body, ale soupeř nás zaskočil že, dal dva góly z ničeho.
Zápas skončil remízou 2:2, jaký průběh měl tento zápas?
Dva góly po našich chybách, jinak to byly jejich jediné dvě střely na branku. Průběh zápasu nám nehrál do karet, do poločasu jsme stačili snížit skóre o jeden gól. Druhý poločas se nám podařilo vyrovnat a soupeře jsme přehrávali, ale třetí gól bohužel nepadl.
V prvním poločase jste spálili docela dost šancí, a domácí vás potrestali dvěma góly. Jak vám bylo, a věřil jste, že můžete zápas ještě zvrátit?
Neproměňování šanci nás trápí celou sezónu. Je to hlavně tím, že nejsem v útoku. Já věřím vždy ve výhru, jinak bych na hřiště nechodil. S tou situaci jsme se vyrovnali v pohodě a celý zápas jsme byli lepším týmem.
Co byl ten okamžik, který vás nakopl za remízou?
Rychle vhozený out a přesná Režnarová střela k tyči.
Ve druhém poločase jste sice vyrovnaly, ale hra už nebyla taková jako v prvním poločase. Čím si tento obrat vysvětlujete?
Vyrovnali jsme zaslouženě a nemyslím si že hra byla horší než v prvním poločase. Hráli jsme aktivněji, lépe a byli jsme více na balónu.
Nyní vás čekají poměrně dva těžké zápasy. S jakou taktikou a cílem do nich půjdete?
Oba dva zápasy chceme vyhrát, není pochyb o tom, že oba soupeři mají velkou kvalitu, zejména Krnov, když jej doplní hráči A týmu. Určitě se budeme bránit. Cíl je nedostat gól a alespoň jeden dát.
Už jste zachráněni. Co bylo klíčem k vaší záchraně?
I když se nám v průběhu sezóny moc nedařilo, nevzdali jsme se a bojovali o každý bod. Určitě nám vytáhli trn z paty naši mladí dorostenci, bez kterých bychom neměli možnost střídání a výborně doplnili některé posty v základu.
Který tým vás nejvíce na jaře překvapil, a který naopak zklamal?
Nejvíce mě překvapil Budišov s jakou lehkostí nás přejeli. Nezklamal mě nikdo, je těžké v dnešní době dát dohromady 11 zdravých lidí, na to si myslím, že vesnické týmy doplácejí.
Kdo byl největší tahounem vašeho týmu?
Myslím si, že jsem to byl já, protože podávám kvalitní a stabilní výkony celou sezónu. Sezóna byla těžká táhli jsme za jeden provaz a doufám, že i nadále budem.
Jak se připravujete na letní sezónu? A plánujete v Hošticích zůstat i další sezónu? A plánují Hoštice posílit, nebo budou stavět na mladém týmu, který letos získal velmi bohaté zkušenosti?
Zatím nijak. Ano plánují, již se nikam nechystám a jsem v Hošticích spokojený. Doufám, že naši mladí zůstanou s námi a nenechají se zlákat líbivými nabídkami okolních týmů, které si myslí, že si za peníze můžou koupit všechno. To, že si nevychovavaji svoji mládež a nabízejí šestnáctiletým klukům sumy, o kterých si myslím, že to není úplně normální. Z té situace se mi chce zvracet. Díky

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.