Hráčem 27.kola okresního přeboru Frýdek-Místek je hráč přezdívkou klouzek či náčelník David Kluz z Písku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci?
Děkuji, ano věděl jsem o nominaci.
Překvapila tě samotná nominace, popřípadě výhra hráče kola?
Nečekal jsem, že budu nominovaný a už vůbec jsem nečekal, že bych to vyhrál.
Jak hodnotíš poslední dvoj zápas doma Janovice a dohrávku s Milíkovem, který se odehrál snad po 3 zrušených termínech pokud se nepletu?
Celkem těžké zápasy. S Janovicemi jsme bohužel zaspali 1.poločas, po kterém jsme prohrávali 0:2. I když jsme do druhého poločasu nastoupili v lepším rozpoložení, tak jsme stihli dát pouze jednu branku a Janovice braly všechny body. A zápas s Milíkovem jsme chtěli začít tak, jak druhý poločas s Janovicemi. Podařilo se nám do poločasu dát 4 branky, sice jsme 2 dostali, ale bylo to na dobré cestě nechat 3 body doma. To se nakonec podařilo a vyhráli jsme 5:3. Ale bylo to náročné odehrát 2 takové zápasy během 3 dní.
Ty sice nejsi místí odchovanec, ale kabina tě bere jako svého lídra a nesmírně si tě váží. Prozraď nám kde jsi působil a jak se ti tedy hraje zde Písku a proč zde ?
Začínal jsem v mladších žácích v Jablunkově, kde jsem hrál až do dorostu. Pak jsem měl zlomenou ruku a asi 3 měsíce jsem nehrál. Tak jsem poté dostal nabídku jít do Písku se rozehrát, ale nakonec mi tam sedla parta, tak jsem se rozhodl v Písku zůstat.
V roce 2021 si měl nějaké větší zranění, díky kterému si nehrál co to znamená pro fotbalistu v nejlepších letech, chyběl ti fotbal?
Ano, v přáteláku se mi podařilo utrhnout přední křížový vaz v koleni.Chyběl mi dost fotbal a jelikož byla doba covidová a než mi udělali veškeré vyšetření atd., tak jsem se dostal pod kudlu až 8 měsíců po tom zranění. Tak jsem se alespoň angažoval na fotbale u grilu. Po operaci (nějak 4-5měsíců) jsem začal pomalu trénovat a zpátky se vracet k fotbalu. Nyní koleno drží, sice musím hrát s ortézou, ale dá se to.
Z kabiny na tebe slyším jenom samou chválu. Přece jenom roky pomaličku přibývají, né že by si byl za zenitem, ale že se do klubu celkem angažuješ tak se mi nedá se tě nezeptat jestli už neuvažuješ o nějaké funkci mimo hráče buď zde nebo v jiném klubu?
Ještě neuvažuji, uvidíme co přijde časem. Ale momentálně jako hráč a jelikož to do Písku nemám daleko a je tam třeba něco udělat, tak rád pomůžu.
Zeptám se taky jestli sleduješ stránky fotbalunas, protože u vás to prý sledujete a probíráte celkem hodně? Což nás samozřejmě tento zájem velice těší.
Ano, sleduji. Je super, že někdo dělá takové zhodnocení zápasů.
Baví tě i jiné sporty než fotbal? Popřípadě co děláš ve volném čase?
Jezdím na kole, turistika, přes zimu běh. Jinak ve volném času trávím čas s přáteli a někdy jen tak odpočívám.
Dozvěděl jsem se, že tvé civilní zaměstnání je městský policista. Co tě vedlo k této práci a naplňuje tě?
Chtěl jsem pracovat někde, kde to není takový stereotyp jak někde ve výrobě. A jelikož se vyskytla možnost u městské policie, tak jsem to šel zkusit. Podařilo se a práce mě naplňuje již skoro 6 let.
Minulé kolo vyhrál tvůj spoluhráč s přezdívkou SajmonDeli, ty máš taky prý nějakou přezdívku, poděl se s námi o ni.
Ano, šikovný kluk, který nechá na hřišti vše, jeto bojovník a výborný mladý hráč. Ohledně přezdívky, těch je víc. Někdy jsem pro ně náčelník, někdy klouzek a někdy klasicky Dejv.
Určitě se musím zeptat jestli tě něco samotná nominace na hráče kola a výhra bude něco stát do kabiny?
Ano, už mě to něco stálo, kdy jsem se umístil na druhé pozici. Teď to bude ještě dražší nejspíš! (smích)
A na závěr se tě zeptám jestli máš pro někoho nějaký vzkaz, popřípadě co by si chtěl vzkázat?
Určitě bych chtěl poděkovat za nominaci i za veškeré hlasy, které jsem dostal.
Já ti děkuji za rozhovor, ať drží zdraví a ať se ti daří jak na hřišti tak mimo něj.
Taky ti děkuji za rozhovor a za práci s těmito webovkama, je to fajn zpestření. Ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.