Vedení města Plzeň se rozhodlo pro umělou trávu, tak jí tam máme a bohužel s tím nic neuděláme, říká Michal Bublík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Prý jste se dočkal ve svých 45 letech svého prvního hattricku v dospělé kategorii. Jak jste si ho užil?
Super, hned po zápase jsme jeli slavit titul na Spartičku!
Na jaře máte 23 bodů, více má jen Kaznějov (24) a Košutka (25). Jak teď bolí ten zpackaný podzim? Co u vás bylo tenkrát špatně?
Nebolí, spíš mrzí! Nechytili jsme začátek, prostředek a ani závěr, prostě soupeři byli lepší a zaslouženě jsme skončili tam, kde jsme byli. Na jaře jsme se pokusili o zázrak, zlepšili jsme se, ale vzhledem k situaci v divizi, se nám nepovede. Aspoň jsme se snad poučili a budeme na B.třídu lépe připraveni.
Za Bolevec hrajete nepřetržitě už 13 let. Zažil jste tu mnohé. Co bylo to vůbec nejlepší? Na co nejraději vzpomínáte?
Nemám nic speciálního, každý rok o něco hrajeme, zážitků je hodně. Mám rád baráže, ať už o záchranu nebo o postup, to jsou ty nejlepší zápasy a emoce. Mám radost, kolik dětí běhá po našich zápasem na hřišti. A kolik odchovanců za Bolevec hraje! Bolevec prostě žije!
Jak dlouho máte v plánu ještě hrát? A co po kariéře? Lákalo by vás u fotbalu zůstat, nebo už od toho upustit?
Kdybychom loni nesestoupili, tak jsem asi skončil. A teď vždycky, když vidím UMT, tak chci skončit hned. Bohužel asi pár lidí budu ještě chvíli štvát. Baví mě hrát s kamarádama a baví mě, jak to začalo bavit mladé, až dostudujou, bude je to bavit ještě více a budou bavit nás starší! A až skončím, budu muset asi nějaký víkend vrátit rodině (se Spartičkou procestujeme celý svět), i když dcera by chtěla, abych hrál ještě hodně dlouho...
Když už jste začal mluvit o té umělce... Na Prokopávce vám, není to tak dávno, udělali nový areál s tím, že tam dali právě umělou trávu. Jak to máte vy? Jste tedy zarytým odpůrcem tohoto povrchu, jako, troufám si říct, řada fotbalistů, nebo to nijak neřešíte?
jako, troufám si říct, řada fotbalistů, nebo to nijak neřešíte? Tady bych se rozpovídal až moc, těch slibů...Vedení města Plzeň se ale rozhodlo pro umělou trávu, tak jí tam máme a bohužel s tím nic neuděláme. Akorát za ni platit. Holt jim jsou milejší zahraniční kluby od ledna do března, než vlastní klub se stoletou historií. Umělá tráva je opravdu zlo! Ale celkově areál je pěkný, akorát teď otevřeli venkovní beach kurty a to se opravdu už moc trénovat nedá...
Máte možná nejlepší fanoušky v soutěži, kteří jsou každý zápas slyšet. Hraje se pak lépe?
Hraje se lépe nám a určitě i soupeřům. Lepší než hrát v Chotíkově...Všem fanouškům musíme moc poděkovat! Co předvedli při zápase, když měl Luboš Běl šedesátku, bylo neskutečné!
Prý si potrpíte na módu. Sledujete módní trendy a jste bez pochyb, co se oblečení týče, pro své spoluhráče vzorem. Jak dlouho si připavujete outfit na zápas? A tušíte, kolik košil už jste prostřídal?
Hmm, tady to zavání nápovědou od trenéra Lhoty, který ode mě má 69 ks košil a kterému moc děkuji za tento rozhovor... Správný chlap nemá košil nikdo dost!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 6. 2023 10:33
Plačka. Měli areál a nedokázali se o něj postarat. Teď pláčou, že si musí hřiště pronajímat. S umělkou to chápu, na té je skoro nebezpečné hrát. Na druhou stranu je hřiště provozuschopné celoročně. A že jim beachvolejbalové hřiště vadí při tréninku? To je vyloženě trapárna. Chápu, že tohle v Blevci neznají, ale třeba u nás když trénuje áčko, tak je vedle na hřišti dalších padesát dětí z přípravek nebo žáci, u hospody plná terasa lidí. Spíš by měli mlčet a stydět se, kam Bolevec (jako fotbalový klub) dovedli.