Čím jsem starší, tím snáším prohry hůř. K sobě jsem kritický celkem dost a nestává se moc často, že bych byl se svým výkonem spokojen, říká hráč 24.kola Vysočiny - Petr Dubský | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Petr Dubský hrající za Okříšky. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak se Vám hrálo proti Kamenici?
Hrálo se mi dobře. Byla pěkná sobota, hráli jsme na domácím hřišti. Vzhledem k tomu, že soupeř hrál více než poločas v 10ti, tak jsem se ani nemusel tolik soustředit na bránění. Takže za mě spokojenost. (Smích)
Jste autorem jediné branky, která padla až ve druhém poločase, soupeř dobře bránil nebo jste se nemohli střelecky prosadit?
Soupeř nám nedovolil vytvořit si velké množství šancí, ale pár jich přeci jen bylo. S trochou štestíčka jsme mohli dát víc gólů, ale buďme rádi aspoň za ten jeden.
Chystáte se nějak speciálně na Novou Ves? Přece jen to bude boj o postavení v tabulce.
Žádná speciální týmová příprava neprobíhá, je to prostě jen další zápas. Já se speciálně připravím návštěvou hospody na jedno točený po pátečním tréninku, na co normálně nemívám čas.
Jak hodnotite jarní část? Podle Vás spokojenost nebo by to mohlo být lepší?
Hodnotit se dá na dvě části. První 4 zápasy jsme úplně zaspali a získali v nich jen jeden bod, pak jsme zabrali a nakonec můžeme být spokojení.
Jak snášíte prohry? Jste na sebe sebekritický?
Čím jsem starší, tím snáším prohry hůř. K sobě jsem kritický celkem dost a nestává se moc často, že bych byl se svým výkonem spokojen. Vždycky se v zápase objeví situace, které jsem měl vyřešit líp.
Máte mateřský klub Okříšky, nikdy jste neuvažoval o změně?
První sezónu po přechodu do chlapů jsem měl střídavé starty v Koutech, kde jsem nasbíral i starty za jiný klub. Teď už doufám, že budu hrát jen za Okříšky, kde to mám rád.
Jaké jsou Vaše další záliby?
Kromě fotbalu a sledování sportu obecně nemám moc jiných zálib. Občas se sevezu někam na kole nebo vyrazím na kolečkové brusle, ale obvykle odpočívám, abych měl síly na víkendový zápas.
Bude Vás to něco stát do klubové kasy?
To nevím. Pokud ano, tak mi to pokladník rád připomene.
S kým si na hřišti a v kabině rozumíte nejvíce?
Jako nekonfliktní člověk, si rozumím se všemi, jak na hřišti, tak v kabině. Asi nechci jmenovat někoho konkrétně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.