Od příchodu do Chotěboře je mým vzorem trenér B týmu Miroslav Ledvinka s jeho vytříbenou technikou, řiká hráč 23.kola Vysočiny - Jakub Voborník | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jakub Voborník hrající za FC Chotěboř.Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Jak byste zhodnotil svůj výkon?
Směrem dopředu jsem se k moc věcem nedostal, co se týče rozehrávky od stoperů, tak jsem se snažil být aktivní a docela se mi dařilo posouvat míče našim skvělým ofenzivním hráčům, akorát před gólem soupeře předcházela moje chyba na půli hřiště, když jsem se zfauloval o balon. Hlavně ale musím vyzdvihnout mé středové kolegy, s kterými se vlastně hraje samo.
Hrajete střed zálohy, bylo tomu vždy? Nebo jste hrál i na jiném postu?
Na středu hraju od posledního roku v Brodském dorostu, jinak jsem celou mládež hrál hrotového útočníka.
Který post Vám vyhovuje lépe?
Určitě střed zálohy.
Jak to máte po prohraném zápase? Ať vy sám nebo týmově? Spitujete svědomí nebo vyjdete z kabiny jakože se nic nestalo a jdete dál?
Osobně prohry moc dobře nenesu, ale je důležité se přes ně dostat. V kabině si s klukama vždycky vysvětlíme co se udělalo špatně a čeho se do dalších zápasů vyvarovat. A musím říct, že takhle silnou kabinu, jako máme teď tady v Chotěboři jsem ještě v kariéře nezažil, po domácí prohře s Velkým Meziříčím jsme se semkli ještě víc, a v souboji s druhým a třetím týmem tabulky jsme nakonec udělali nešťastně "pouze" 4 body.
Co očekáváte od zápasu s Novou Vsí?
Bude to velmi těžké utkání, Nová Ves je každoročně nepříjemný soupeř, ale my tam pojedeme vyhrát a budeme ještě chtít zasáhnout do boje o druhé a třetí místo.
Máte nějaký svůj vzor?
Od příchodu do Chotěboře je to trenér B týmu Miroslav Ledvinka s jeho vytříbenou technikou.
S kým si nejvíce rozumíte na hřišti a v kabině?
Na hřišti asi s našimi útočnými esy Petrem Chladem a Lubošem Dvořákem, jejich pohybem to dělají nahravajicimu hráči jednoduché. V kabině jsme jedna velká parta, tak jednotlivce vybrat nejde.
Jaké jsou Vaše další záliby?
Rád si zahraji jakýkoliv míčový sport.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 5. 2023 10:15
Paní autorka by se měla trochu doučit češtinu, ve spojení "Spitujete svědomí" udělat 2 hrubky, to je umění... :-))))))