Útočník Českého Meziříčí Jan Plšek: V Meřiči rád zůstanu, budu to mít kousek na hřiště a ta super parta mě tam prostě baví!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V Javornci jste si připsal dva přesné zásahy, jaký to byl zápas?
Byl to těžký zápas, nikdy jsem tam nehrál a jen jsem slyšel ze se mám těšit na malé hřiště, takže zapas plný soubojů a nakonec se nám podařilo vyhrát a za dva góly jsem rád.
V zápase se prosadil i trenér Patrik Havel, bude muset něco přidat do klubové kasy a nemáte strach, že by Vás "vytlačil ze sestavy?
Doufám ze bude muset něco dát do kasy (směje se), doufám že si ještě budu moct zahrát ve zbytku sezóny a nebo jestli budu dělat já žolika, uvidíme (směje se)
Na dálku svádítě souboj o krále střelců se Šimonem Dernerem, který má na jaře neskutečnou střeleckou formu. Co na jeho výkony říkáte a věříte, že si první místo udržíte?
Samozřejmě, že sleduji jak se mu daří a když vidim jak teďka Slavie jede tak bych mu i přál aby to vyhrál, ale budu se snažit ještě přidat nějaké branky, aby to neměl jednoduché.
Co říkáte na jarní výkony Slavie, která již má jistý postup?
Jak říkám Slavie má silný kádr a je to vše vidět na výsledcích, s tímto týmem by měli hrát i o přední příčky v 1.A třídě.
Příští týden doma přivítáte Velichovky, které jsou v tabulce hned za Vámi. Pokud byste vyhráli, tak byste jim mohli výrazně odskočit, navíc jim máte z podzimu co vracet, jaký zápas očekáváte?
Ve Velichovkách jsme zaváhali a doufám, že kluci zabojují a dokážou doma vyhrát, ale jednoduché to určitě nebude a rádi by jsme bojovali o druhé místo.
Sledujete výsledky A-mužstva a B-mužstva Náchoda? Myslíte, že se oboum týmům ještě podaří jejich soutěže zachránit?
Sleduji jak na tom Náchod je, bohužel se jim moc nedaří a byla by škoda aby spadly oba týmy, tak snad aspoň Áčko se udrží.
V minulém rozhovoru jste říkal, že stavíte dům nedaleko Českého Meziříčí, jak stavba pokračuje?
Konečně už se blížíme ke konci a je to na dobré cestě. Do začátku prázdnin bychom měli bydlet v novém.
Plánujete v Meřiči zůstat i pro příští sezónu?
V Měřiči rád zůstanu, budu to mít kousek na hřiště a prostě super parta mě tam baví!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.