Šimon Hrnčiřík: Myslím, že mluvím za všechny kluky, když řeknu, že chemie v týmu je opravdu na vysoké úrovni.

Jak už víme, hráčem 22.kola se stává Šimon Hrnčiřík.  Zeptali jsme se ho na pár otázek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím. Gratuluji k vítězství! Věděl jste, že se nacházíte v sestavě kola? A čekal jste vůbec vítězství?
Dobrý den, děkuji! Věděl jsem to, takové informace se v naší týmové skupině šíří velmi rychle :D. Vítězství jsem upřímně nečekal, ale samozřejmě mě to potěšilo.
Co říkáte na poslední zápas? Jaký byl z Vašeho pohledu?
Náš zápas proti Napajedlům charakterizoval silný déšť, ale skvěle připravené hřiště. Sílu soupeře jsme znali, ovšem dokázali jsme i to co se nám podařilo v minulém kole proti Strání - zvítězit bojovností, obětavostí a větším klidem na míči. Na což jsem opravdu hrdý.
Jak dlouho se věnujete fotbalu?
Fotbalu se věnuji asi od 5 let.
Jak se cítíte v nynějším týmu?
Momentálně se v týmu cítím skvěle. Myslím, že mluvím za všechny kluky, když řeknu, že chemie v týmu je opravdu na vysoké úrovni.
Kdo je Vám v týmu nejblíže?
Nejblíže je mi Míša, Lukyn a Black, protože sedím v kabině mezi nimi. :D. Ale jak už jsem říkal, díky super chemii v týmu jsou mi téměř totožně blízcí všichni spoluhráči, až na bráchu, ten je na tomto žebříčku přirozeně jinde.
Máte z fotbalu nějakou příhodu/úspěch, co stojí za zmínku?
Naše poslední dva zápasy považuji za pěkný týmový úspěch. Vyhrát proti dvou týmům z nejvyšších příček tabulky určitě potěšilo.
Jakou máte atmosféru v kabině teď koncem soutěže?
Takovou, že chceme navázat na naše poslední zápasy, a že můžeme hrát v klidu bez nějakého většího břemena na zádech. Čili značka ideál.
Kdo je Vaším největším podporovatelem ve fotbale?
Poslední dobou mi přijde, že to doma začínáme prožívat tak nějak víc, přeci jen tři bratři v jednom klubu a nadšený taťka dokáží strhnout i zbytek rodiny.
Máte ve svém životě i jiný koníček?
Mám rád procházky, běh, i hodně jiných sportů. Ovšem většinu času věnuji momentálně škole, učení nových věcí mě hodně baví. A čas s blízkými je pro mne samozřejmostí.
Jak to vidíte s fotbalem do budoucna? Vidíte se ještě i v jiném týmu?
Jiný tým nehledám. Uvidíme jak se bude vyvíjet náročnost studia medicíny a jak budu zvládat dávat čas i fotbalu. Zatím to jde a nyní nehodlám přestat.
Budete další zápas hrát? Jak myslíte, že bude probíhat? A jak dopadne?
K dispozici budu, pokud budu hrát nebo ne, to už záleží jen na trenérovi. Jsem přesvědčen, že pokud navážeme na naše předchozí výkony, tak vyhrát dokážeme.
Moc děkuji za rozhovor. A přeji hodně fotbalových úspěchů.
Taky moc děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.